Proef jij de pompoentaart al? 4x feestachtige herfstfilms

  • 24 november 2021

Kalkoen uit de oven, een overheerlijke pompoentaart op tafel en gezelligheid met familie; waar denk jij dan aan? Juist! Thanksgiving! Hoewel we het hier niet vieren, is het wel een goede reden om lekker op de bank te ploffen en te kijken naar een heerlijke herfstfilm! Wat dacht je van deze vier feestachtige herfstfilms?

Home for Harvest
Katie is schrijfster en reist de hele wereld rond. Maar dan wordt ze tot haar verbazing voor haar volgende opdracht naar haar geboorteplaats Greenville gestuurd, om daar verslag te doen van het jaarlijkse oogstfeest. Als ze dan ineens haar ex tegenkomt, wordt ze er nog meer aan herinnerd waarom ze weg is gegaan. Misschien kan een nieuwe vlam haar laten zien dat haar hometown ook veel moois te bieden heeft…?

Pumpkin Pie Wars
Casey en Sam nemen de bakkerij van hun moeders over en doen mee aan een pompoentaarten bakwedstrijd. Ze zouden elkaars concurrenten moeten zijn maar in plaats daarvan worden ze verliefd… Wie zal de bakwedstrijd winnen

Love at Look Lodge

Lily krijgt de kans om Noah, één van de gasten in Look Lodge, te helpen bij het plannen van de bruiloft van zijn zus. Noah is verslaafd aan zijn telefoon en altijd aan het werk, een echte workaholic dus. Zodra ze meer tijd samen doorbrengen, leren ze allebei wat er écht belangrijk is in het leven. Zal het Lily lukken om de bruiloft tot een groot succes te maken, en misschien zelf ook wel haar grote liefde te vinden?


Love, Fall & Order

Jurist Claire keert terug naar de familieboerderij om haar vader te helpen met een rechtszaak. De tegenpartij wordt vertegenwoordigd door Patrick, haar oude rivaal van de middelbare school, die een stukker knapper is geworden…Gaat dit nog goedkomen…?


Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Zin in meer herfstfilms? Bekijk hier onze collectie.

Press ESC to close