3x films om het jaar goed mee te beginnen

  • 7 januari 2022

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? In 2022 staat WithLove natuurlijk ook weer voor je klaar met de mooiste romantische feelgood films & series om heerlijk bij te ontspannen. In dit blog tippen we alvast 3 films om het jaar goed mee te beginnen!

3x films om het jaar goed mee te beginnen - A New Year's Resolution

A New Year’s Resolution
Wat zijn jouw goede voornemen voor 2022? In A New Year’s Resolution heeft Kelly één goed voornemen: een maand lang ‘ja’ zeggen op alle uitnodigingen. Ze wil namelijk iets veranderen in haar leven en ze hoopt dat dit daarbij helpt. Al gauw nadat ze is begonnen, doet ze allerlei dingen die ze nog nooit eerder heeft gedaan: een nieuwjaarsduik, een stormbaan beklimmen, speeddaten én ze ontmoet een leuke man. Alleen lijkt het erop dat Tom iets voor haar achterhoudt.

3x films om het jaar goed mee te beginnen - Finding Love in Mountain View

Finding Love in Mountain View
Finding Love in Mountain View is een hartverwarmende film over liefde en de waarde van familie. Een belangrijke boodschap om het jaar mee te beginnen! Architect Margaret heeft altijd hard gewerkt voor haar carrière, maar dan krijgt ze ineens een telefoontje dat haar leven op haar kop zet: haar nicht heeft een tragisch auto-ongeluk gehad en Margaret krijgt te horen dat zij de voogdij over haar twee kinderen krijgt. Ze vindt zichzelf totaal ongeschikt, maar gelukkig is haar ex Andrew er om een handje te helpen. Zal Margaret hiervoor haar carrière moeten opofferen?

3x films om het jaar goed mee te beginnen - Finding Love in Big Sky Montana

Finding Love in Big Sky Montana
Country girl Paisley staat op het punt om de ranch van haar opa over te nemen. Alleen heeft die wel een verbouwing nodig, en dat geld heeft ze niet. Dan staat haar oude vlam Josh onverwachts voor haar neus, en hij biedt zijn hulp aan. Maar Paisley twijfelt of ze zijn hulp wel wil.. Finding Love in Big Sky Montana is een prachtige film over het waarmaken van je dromen en oude gevoelens die weer naar boven komen.


Heb je nog geen WithLove abonnement?
Sluit nu je gratis proefabonnement af en geniet onbeperkt van de mooiste romantische films & series.

Bekijk hier meer filmtips!

Press ESC to close