Quiz: Met wie vier jij Valentijnsdag?

  • 14 februari 2022

Het is de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag! Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Speel de quiz: laat ons weten met wie jij Valentijnsdag doorbrengt en wij geven je dé filmtip voor vanavond. Fijne Valentijnsdag!

Met wie vier jij Valentijnsdag?

Met wie vier jij Valentijnsdag?

Met wie vier jij Valentijnsdag?
Kijktip: Valentine in the Vineyard

Met wie vier jij Valentijnsdag - Valentine in the Vineyard

Onze kijktip voor jou en je partner is Valentine in the Vineyard. Zwijmel samen lekker weg bij de avonturen van highschool sweethearts Frankie en Nate die samen wijn maken. Cheers! Heb je de eerste twee delen nog niet gezien? Dan raden we jullie aan om eerst Autumn in the Vineyard en Summer in the Vineyard te kijken. Valentine in the Vineyard is het laatste deel van deze trilogie.
Kijktip: Nearlyweds

Met wie vier jij Valentijnsdag - Nearlyweds

Vier jij Valentijnsdag gezellig met je vriendinnen? Dan moeten jullie Nearlyweds zeker gaan kijken! Over drie vriendinnen die een droombruiloft hebben, maar er later achter komen dat er een foutje is gemaakt in het papierwerk. En dan beginnen ze te twijfelen aan hun mannen en hun huwelijk...
Kijktip: Love and Sunshine

Met wie vier jij Valentijnsdag - Love and Sunshine

Je trouwe viervoeter is de enige die je écht kan vertrouwen, toch? Onze kijktip voor jou en je huisdier is Love and Sunshine, over Ally die wordt gedumpt door haar verloofde en herstellende is van een gebroken hart. Gelukkig vindt ze troost bij haar opvanghand Sunshine. Fijne Valentijnsdag!
Kijktip: Valentine Ever After

Met wie vier jij Valentijnsdag - Valentine Ever After

Niks mis met Valentijnsdag in je eentje doorbrengen! En met deze film komt het helemaal goed. In Valentine Ever After is de succesvolle Julia net verloofd, maar heeft ze toch behoefte aan wat spanning. Ze gaat samen met haar vriendin Sydney op roadtrip, maar dat verloopt niet helemaal zoals ze hadden gepland...


Kijk hier voor nog meer Valentijnsfilmtips!

Ben je nog geen WithLove abonnee?

Press ESC to close