Maak kennis met de leukste dokters van Saving Hope

  • 25 februari 2022

Onze nieuwste populaire ziekenhuisserie is Saving Hope. Bomvol romantiek, een bovennatuurlijk tintje en heel veel (knappe) dokters! Van cardiologen tot orthopedische chirurgen, psychologen en ga zo maar door. Maar wie is wie eigenlijk? Maak kennis met de leukste dokters van Saving Hope én WithLove!

Charles Harris

Charles kennen we ook wel als Charlie. Hij is orthopedisch chirurg en staat op het punt om met Alex te gaan trouwen. Maar wanneer ze een taxi pakken, krijgen ze een auto-ongeluk en belandt Charlie in een coma. Maar goed nieuws: we hoeven hem niet te missen. Pfieuw! We zien hem namelijk in zijn onderbewustzijn in het ziekenhuis waar hij nog steeds patiënten probeert te helpen. Maar of en wanneer hij zelf uit coma ontwaakt, is nog maar de vraag…

Alex Reid

Alex is een algemene chirurg en dus verloofd met haar grote liefde Charlie. Wanneer hij in een coma belandt, probeert Alex met de situatie om te gaan en dat vindt ze erg lastig. Gelukkig heeft ze veel mensen om haar heen, en zo ook dokter Joel Goran, haar knappe ex. En terwijl Charlie in coma ligt, groeien Alex en Joel steeds dichter naar elkaar toe. Maar toch wijkt ze geen moment af van Charlie zijn bed en doet er alles aan om hem uit coma te krijgen.

Joel Goran

Ik noemde hem net al even: Joel is de ex van Alex, ook dokter en echt heel erg knap. Hij en Alex leerde elkaar kennen tijdens de studie en werden verliefd op elkaar, maar gingen na een tijdje toch uit elkaar. Hij is ook een orthopedisch chirurg en een beetje de ‘bad guy’ van het ziekenhuis. Maar heerlijk om naar te kijken.

Maggie Lin

Maggie is verloskundige en gynaecoloog in het Hope Zion ziekenhuis. Maggie heeft het niet van een vreemde: haar vader was namelijk een bekende dokter! Ze gaat een tijdje uit met Joel, maar wordt verliefd op Gavin, die wij natuurlijk ook kennen uit het ziekenhuis.

Gavin Murphy

Gavin is een psychiater in Hope Zion. Hij is gek op Maggie, maar durft haar niet mee uit te vragen. Schattig toch? Hij is heel erg betrokken bij zijn patiënten en staat voor iedereen klaar. De echte good guy van de serie.

Dawn Bell

Dawn Bell is cardiologe en om voor wat drama te zorgen; de ex-vrouw van Charlie. Zij is het niet eens met de behandeling van Charlie en wil stoppen met de beademing. Iets waar Alex heel anders over denkt. Dit gaat zelfs zo ver dat het een juridische procedure wordt. Zal Dawn haar gelijk krijgen? Of toch Alex?

Shahir Hamza

Shahir is neuroloog en is veel bezig met Charlie zijn toestand. Hij is heel erg slim en talentvol, maar sociaal gezien is hij erg ongemakkelijk… Maar hij heeft het beste voor met iedereen.

Zach Miller

Zach is arts op de spoedeisende hulp. En het kan zijn dat je hem herkent. Hij speelt namelijk in meerdere films en series op WithLove! In Saving Hope is hij serieus, sympathiek en gefocust. Hij heeft twee zoons en is gescheiden van zijn ex-vrouw. Op wie zou hij een oogje hebben in Saving Hope?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze knappe dokters van Saving Hope? Kijk deze serie nu op WithLove en geniet elke dinsdag en vrijdag van nieuwe afleveringen!

Heb je nog geen WithLove abonnement? Kijk de eerste 7 dagen gratis!

Press ESC to close