Love at first sight! Deze films móet je zien op WithLove

  • 3 maart 2022

Er is niets mooier dan love at first sight, toch? Hoe mooi is het als je in een oogopslag de ware liefde hebt gevonden?! Pak een lekker zacht dekentje, een kop thee en een heerlijke reep chocola, en geniet van al deze love at first sight films!

Hometown Hero

Kelsey werkt als echtscheidingsbemiddelaar en dat heeft haar beeld van liefde en romantiek er niet beter op gemaakt. Als ze moet oppassen op de hond van één van haar klanten, ontmoet ze dierenarts Jake. En dan komt ze tot de ontdekking dat de ware liefde misschien tóch bestaat.

Secret Millionaire

Als projectontwikkelaar William Peyton een lokaal park wil laten verwijderen om daar te gaan bouwen, is Allison het daar helemaal niet mee eens. Samen met een groep vrienden zet ze een petitie op om de sloop van het park tegen te gaan. Dan komt ze Sean tegen, de zoon van William, maar dat weet Allison niet. Het is love at first sight, maar hoe lang kan Sean zijn echte identiteit verborgen houden?

Can’t Buy My Love

Lily is ambulance verpleegster en heeft helemaal geen tijd voor een leuke man. Maar dan ontmoet ze de rijke playboy Jeff. Hij valt direct voor de ambitieuze Lily, helaas voor hem vindt zij hem maar een verwend rijkeluiskindje. Jeff doet er vervolgens alles aan om haar toch voor zich te winnen. Gaat het hem toch lukken om Lily te overtuigen van zijn liefde?

Love by Chance

De ambitieuze Claire is druk met haar eigen bakkerij, ze heeft daardoor eigenlijk niet echt tijd voor de romantiek. Haar moeder vindt het maar niets dat haar dochter nog steeds single is en besluit haar achter haar rug om te koppelen, tot ergernis van haar dochter. Door geluk bij een ongeluk komt ze de knappe dokter Eric tegen. Ze vindt hem perfect voor haar dochter. Wanneer Eric en Claire elkaar voor het eerst ontmoeten, is het letterlijk love at first sight. Maar is dit nog steeds zo als Claire achter het geheim komt?

An Hour Behind

De vriendinnen van Trish vinden dat het tijd is dat ze eens met een leuke man thuis komt. Daarom hebben ze besloten een blind date voor haar te regelen. Maar wanneer Trish vergeet haar horloge op wintertijd te zetten, komt ze te laat op haar afspraakje. Helaas is haar date al vertrokken, maar Trish raakt aan de praat met de sympathieke Parker, die speelt dat hij de blind date is. De twee hebben het heel erg leuk samen, maar kan Parker zijn leugen wel volhouden?

Ps: Hieronder staat de top 3 beste films van dit moment:


Heb je nog geen WithLove abonnement? Start nu jouw gratis proefperiode!

Press ESC to close