Wildfire: wie is wie?

  • 29 maart 2022

Ben jij al begonnen aan onze nieuwe serie Wildfire? In de ranchserie volgen we Kris die net vrij is gekomen uit de jeugdgevangenis. Ze krijgt een baantje aangeboden op de Raintree Farm, waar ze met het door haar zo geliefde paard Wildfire mag gaan werken. De serie is al razend populair en wordt door velen van jullie gekeken. Tijd om de hoofdpersonages aan jullie voor te stellen!

Update 15 mei 2023: Wildfire is helaas niet meer te zien bij WithLove.

Kristine “Kris” Furillo

Gespeeld door Genevieve Cortese

We leren Kris kennen als ze nog in de jeugdgevangenis zit, waar ze vastzit omdat ze een auto heeft gestolen en zich verzette tijdens de arrestatie. In de gevangenis ontmoet ze Pablo, die er als vrijwilliger werkt. Dankzij hem krijgt ze een baantje op de Raintree Farm, waar ze met het paard Wildfire mag werken. Ze beschouwt hem als haar beste vriend en deelt lief en leed met hem. In het eerste seizoen is te zien hoe Kris Wildfire van de slacht redt en later traint ze met hem om er een echt racepaard van te maken.

Matthew “Matt” Ritter

Gespeeld door Micah Alberti

Op de ranch leert Kris Matt kennen, de zoon van de rancheigenaar Jean Ritter. Ze ontmoeten elkaar al snel nadat Kris is aangekomen op de ranch en er speelt direct iets tussen de twee. Matt werkt zelf ook met paarden en is een echte cowboy. Hij is erg attent en zorgzaam en bekommert zich om Kris. Maar Matt heeft ook een minder goede kant; hij is verslaafd aan gokken. En dat brengt hem nog wel eens in de problemen… Matts jongere broertje Todd en zijn opa Henry zijn ook regelmatig te zien in de serie. Zij helpen Kris bij het trainen voor de races.

Kenneth “Junior” Walter Davis Jr.

Gespeeld door Ryan Sypek

Junior woont en werkt vlakbij op de Davis Farms van zijn familie en is de beste vriend van Matt. Hij is een echte vrouwenverslinder en ziet Kris – net als Matt – wel zitten… Junior is een typisch rijkeluiskindje en rijdt een Porsche. Hij houdt van gokken, was eigenaar van een nachtclub en raakte die club weer kwijt in een weddenschap en hij houdt van stieren rijden. Een echte avonturier kan je wel zeggen! Toch doet Junior zijn best om van het stereotype beeld als rijkeluiszoon af te komen. En wie weet kan Kris hem daar bij helpen.

Danielle “Dani” Davis

Gespeeld door Nicole Tubiola

Dani is de jongere halfzus van Junior. Ken Davis is hun vader, maar ze hebben allebei een andere moeder. In seizoen 1 zien we hoe Dani tot ongenoegen van haar vader op zoek gaat naar haar moeder. Hun vader is niet veel thuis en heeft weinig tijd voor zijn kinderen.
We leren Dani net als haar broer kennen als een verwend rijkeluiskind. Ze kan erg kattig zijn en heeft dan ook regelmatig mot met Kris. Ze trekt veel op met haar beste vriendin Amber, ook een apart type. Dani heeft al even een crush op Matt, maar met de komst van Kris op de boerderij komt hun liefde in gevaar.

Pablo Betart

Gespeeld door Greg Serano

We leren Pablo kennen door zijn vrijwilligerswerk in de gevangenis waar Kris zat. Hier geeft hij paardrijles aan de gevangen en ontdekt hij Kris haar talent voor paarden. Pablo heeft zelf ook in de gevangenis gezeten toen hij 17 jaar oud was.
Pablo gelooft in tweede kansen en daarom wil hij Kris ook graag de baan op de boerderij aanbieden. Op de Raintree Farm traint Pablo de paarden, waar hij de hulp van Kris wel bij kan gebruiken. Pablo is mede-eigenaar van Wildfire, samen met Jean en Matt Ritter. 

Jean Ritter

Gespeeld door Nana Visitor

Jean Ritter is samen met haar vader Henry de eigenaar van de Raintree Farm en ze is de moeder van Matt en Todd. In eerste instantie was Jean niet zo enthousiast over de komst van Kris op de boerderij, maar als ze haar eenmaal ontmoet en ziet hoe ze met paarden omgaat en hoeveel ze om de dieren geeft, trekt ze bij. Ze probeert Kris te helpen waar kan en ziet haar als een dochter.
Doordat de boerderij er financiëel gezien niet altijd even goed voor staat, heeft Jean veel zorgen. Maar als sterke vrouw laat ze zich niet zomaar uit het veld slaan!


Wil je meer weten over Wildfire?
Lees ons blog: 5 vragen over de nieuw ranchserie Wildfire.

Wil je Wildfire kijken maar heb je nog geen WithLove abonnement? Probeer nu de eerste 7 dagen gratis!

Press ESC to close