De top 5 meest romantische kerstfilms in juli

  • 15 juli 2022

It’s that time of year again… Christmas in July! Verbaasd over kerstfilms in juli? In juli is het eerste waar je aan denkt natuurlijk, zon en vakantie. Maar bij WithLove denken we aan kerst! Het duurt nog een tijdje voordat het daadwerkelijk kerst is. Maar speciaal voor jullie, (oké, ook onszelf…) doen we net alsof het in juli al een beetje kerst is. Lees hier welke kerstfilms in juli je kan verwachten.

Kerstfilms in juli

De volgende kerstfilms in juli geven je ondanks de zon en zomer toch een beetje dat kerstgevoel. De films zullen eind juli te zien zijn op WithLove.

Deck the heart kerstfilms in juli

Deck the Heart – 19 juli

“Deck the halls with boughs of holly, fa la la la la, la la la la.” Meteen krijg je dit liedje in je hoofd bij het horen van deze eerste titel van de kerstfilms in juli. Of misschien ook niet, maar nu vast en zeker wel…

Deck the Heart gaat over de knappe Chris die een echte workaholic is. Wanneer kerst nadert overlijdt zijn opa en hij laat hem zijn grote landhuis achter. Volgens de familietraditie is er in het landhuis iedere kerst een kerstfeest. Nu is het aan Chris om deze te organiseren, maar hij heeft hier helemaal geen tijd voor en ook geen zin in. Dus schakelt hij evenementenplanner en kerstlover Meredith in om het te organiseren en het hele huis kerstklaar te maken.

Joy and Hope kerstfilms in juli

Joy & Hope – 20 juli

In deze tweede van kerstfilms in juli worden twee geliefde genres samengevoegd, het is namelijk een ranch- en kerstfilm! De zussen Joy en Hope runnen samen met hun vader en hun jeugdvriend Gabe een ranch. De charmante schrijver Ethan wordt hier naartoe gestuurd om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe boek. Al snel wordt Ethan omringd door de speciale kerstsfeer op de ranch. Ook laat hij zijn oog vallen op Hope, waar Gabe al stiekem jaren verliefd op is…

Baking Spirits Bright

Baking Spirits Bright – 21 juli

Dit is 1 van de lekkerste kerstfilms in juli. Mira en haar familie hebben een bedrijf, ze maken de beste kerstgebakjes. Kerst komt eraan, maar de populariteit van hun bedrijf neemt af. Mira’s ouders besluiten de hulp in te roepen van de aantrekkelijke marketeer Brady. Maar om het bedrijf te redden zullen er een aantal offers gemaakt moeten worden. Mira staat hier totaal niet voor open, ze heeft een enorme passie voor het bedrijf en wil er zelf alles aan doen om het te redden. Maar wanneer ze Brady leert kennen klikt het wel erg goed tussen hen…

writing around the christmas tree

Writing Around the Christmas Tree – 22 juli

Mikaela is een succesvolle romanschrijfster, maar ze heeft last van een schrijversblok. Ze besluit om haar overleden moeder’s traditie over te nemen; ze organiseert rondom de kersr een schrijvers retraite in het chalet van haar vader. Hier hoopt ze inspiratie op te doen en van haar schrijversblok af te komen. Dan komt ze de schrijver Levi tegen, die erg eigenwijs en koppig is. Mikaela en Levi lijken wel tegenpolen, maar als ze meer tijd met elkaar besteden bloeit er toch iets moois op.

Kerstfilms in juli Christmas with Felicity

Christmas with Felicity – 23 juli

Felicity heeft het maar moeilijk, met zichzelf, haar liefdesleven en haar werk als bakker. Voor de kerst gaat ze terug naar haar geboortestad, maar ze is door de mislukkingen in haar leven totaal niet in de kerststemming. Haar feestelijke familie probeert haar weer van kerst te laten genieten. Ook de knappe melkveehouder James probeert haar in de kerstsferen te krijgen. Tegelijkertijd inspireert hij haar en groeien ze naar elkaar toe met kans op iets moois.

En al meer gewend aan het idee van kerstfilms in juli? Samen met WithLove kom je zo toch al een beetje in de kerstsfeer. Dus plan deze dagen in juli maar vast in om deze kerstfilms te kijken. En je weet het, ook in het zonnetje kan je genieten van de films op WithLove. Zon en kerst… misschien een beetje een gekke combinatie, maar deze kerstfilms in juli mag je echt niet missen!


Nog geen WithLove abonnement? Probeer de eerste 7 dagen gratis.

Heb je alle nieuwe films in juni al gezien? Lees dit blog om te zien welke films er toen uitkwamen.

Press ESC to close