Alles over de meeslepende serie When Hope Calls

  • 8 februari 2023

When Calls the Heart fans opgelet! Deze topserie staat natuurlijk al op WithLove en is voor zowel Nederland als België te zien. De serie is razend populair onder de fans van Hallmark-films en series. Maar wist jij ook dat er een spin-off serie is gemaakt, genaamd When Hope Calls?

Waar gaat When Hope Calls over?

When Hope Calls vertelt het verhaal van de twee zussen genaamd Lillian en Grace, die in de serie When Calls the Heart werden geïntroduceerd als twee weeskinderen, die apart van elkaar zijn opgegroeid. Ze vinden elkaar jaren later terug en dromen ervan om een eigen weeshuis te openen, om zo deze kinderen een familie te bieden waar zij zelf zo naar hebben verlangd. De spin-off serie speelt zich af in 1916 waarin Lillian en Grace een weeshuis openen in het West-Canadese dorpje Brookfield.

Het leven in Brookfield is niet altijd even makkelijk. Zo wordt het dorp getroffen door een ernstige brand en lijkt het geen ongeluk te zijn geweest. Maar ook is er een moeilijke geschiedenis tussen Lillians familie en de familie Stewart. Dit wordt extra ongemakkelijk als Grace een oogje krijgt op Chuck, een van de zoons van de familie Stewart. Lukt het de zussen om de verschillen te overbruggen?

When Calls the Heart

When Calls the Heart

De twee zussen komen voor het eerst voor in een aflevering van de originele serie When Calls the Heart, maar schitteren nu dus in hun eigen serie! Daarnaast komen we ook een paar van onze favoriete personages uit de originele serie tegen, zo brengen Rosemary en Lee een bezoekje aan Brookfield, en ook de knappe Mountie Nathan maakt een verschijning!

Lillian en Grace
Lillian en Grace

Wie speelt er in When Hope Calls?

When Hope Calls is een Amerikaanse dramaserie en is een spin-off of van Hallmarks When Calls the Heart, gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Janette Oke. De zusjes Lillian en Grace worden gespeeld door Morgan Kohan en Jocelyn Hudon. Morgan Kohan zou je kunnen kennen van de film Love on Harbor Island die eerder te zien was bij WithLove en Jocelyn Hudon zou je kunnen kennen van BFF Bride, waar ze de knappe Ryan Paevey als tegenspeler heeft. Tijdens hun reis ontdekken de zussen de gemeenschap, acceptatie en liefde, terwijl ze het gezin creëren waar ze altijd van hebben gedroomd.

When Hope Calls
Grace en Chuck

Wie fan is van knappe hunks uit When Calls the Heart, kan zijn hart ophalen. Want ook When Hope Calls zit vol knappe koppen. Naast de knappe rancher en dierenarts Chuck, is er ook de knappe Mountie Gabriel. Bij WithLove zijn we super enthousiast dat we deze serie mogen aanbieden. Hier zijn we al groot fan en we weten zeker dat als jij fan bent When Calls the Heart, je When Hope Calls ook geweldig zult vinden.

Graag deze serie kijken, maar nog geen WithLove abonnement? Probeer nu de eerste 7 dagen gratis!

Nog even het blog over When Calls the Heart lezen? Klik dan hier!

Press ESC to close