KIJKTIP: Martha’s Vineyard Mysteries met Jesse Metcalfe!

  • 3 maart 2023

Ben jij ook zo’n mystery fan? Wij bij WithLove in ieder geval wel. Zeker als de knappe acteur Jesse Metcalfe de hoofdrol speelt! Kijk nu de mystery serie Martha’s Vineyard Mysteries bij WithLove! Ben je benieuwd naar deze serie? Lees dan snel verder!

Martha’s Vineyard Mysteries

Martha’s Vineyard Mysteries is een nieuwe mystery serie op WithLove. De serie is gebaseerd op de boeken van Philip R. Craig en is een must-see voor fans van Hallmark Mysteries.

Waar gaat de serie over?

In de serie volgen we hoofdpersonage Jeff Jackson, ex-rechercheur bij de politie Boston. Hij is gedwongen om vervroegd met pensioen te gaan en probeert nu van zijn rust te genieten op Martha’s Vineyard. Dat rustige leven wordt alleen al snel verstoord als hij het lichaam van een man in het water vindt. Dezelfde man als hij de dag ervoor in de jachthaven heeft gezien…

Er gebeurt normaal gesproken vrij weinig in het rustige Martha’s Vineyard, laat staan dat er een moord wordt gepleegd. Rechercheur Madieras heeft weinig ervaring met moordonderzoeken en schakelt daarom de hulp in van Jeff. Samen met medisch onderzoeker Zee Madieras, de dochter van de politiechef, probeert hij erachter te komen wat er is gebeurd. Ze kennen elkaar nog van vroeger en kunnen het nog altijd goed met elkaar vinden. Maar wat is nu eigenlijk de reden dat hij vervroegd met pensioen is gegaan?

De afleveringen

Martha’s Vineyard Mysteries bestaat uit vier delen. En het goede nieuws is: ze zijn allemaal te zien op WithLove!

  1. A Beautiful Place to Die
  2. Riddled with Deceit
  3. Ships in the Night
  4. Poisoned in Paradise

Martha's Vineyard Mysteries - Zee en Jeff
Dokter Zee en ex-rechercheur Jeff

Wie speelt er in Martha’s Vineyard Mysteries?

  • Jesse Metcalfe als Jeff Jackson, een gepensioneerde rechercheur 
  • Sarah Lind als Zee Madieras, arts en medisch onderzoeker 
  • Eric Keenleyside als Chief Duncan Madieras, hoofd van de politie en Zee’s vader
  • Chelsea Hobbs als Jackie Shawl, journalist die verslag doet van de misdaden
  • Sunita Prasad als Britt Brajna, hotelmanager en Zee’s beste vriendin 

Jesse Metcalfe

Ex-rechercheur Jeff Jackson wordt gespeeld door acteur Jesse Metcalfe, een van de populaire WithLove hunks! Je kunt hem kennen van de series Desperate Housewives en Chesapeake Shores of als John Tucker in de film John Tucker Must Die. Hij speelt ook de hoofdrol in een populaire WithLove film: Sealed with a Kiss. Als countryzanger Bradley steelt hij het hart van Sarah, gespeeld door Autumn Reeser. En niet alleen haar hart, ook dat van ons!

Martha's Vineyard Mysteries - Jesse Metcalfe als Jeff Jackson

Benieuwd geworden naar Martha’s Vineyard Mysteries? Kijk de serie nu bij WithLove en duik samen met Jesse Metcalfe in de mysterieuze moordzaken.


Ben je nog geen WithLove abonnee? Start nu je gratis proefperiode en kijk 7 dagen gratis!

Wil je meer mysteries kijken? Bekijk hier een overzicht van de spannendste mystery series op WithLove.

Martha's Vineyard Mysteries - Stream nu

Press ESC to close