Topp 5 Julfilmer 2021

  • 20 december 2021

Det är den underbaraste tiden på året! På WithLove älskar vi julen och julfilmer. I juli kunde ni redan njuta av Jul i Juli, och i november började vi med de första julfilmerna för 2021. I december handlar ALLT om jul på WithLove! Vilka filmer har det tittats mest på? Det ska vi presentera nu; här är årets topp 5 julfilmer!

Top 5 kerstfilms van 2021 - A Very Country Christmas

1. A Very Country Christmas
Årets populäraste film detta år är utan tvekan A Very Country Christmas! Kan det vara den fina historien, den vackra miljön eller den stilige protagonisten Greyston Holt? A Very Country Christmas och är definitivt sevärd. Och det bästa är att den utgör första delen i en trilogi. Vill du sträcktitta på något under julen? Se även A Very Country Wedding och A Very Country Christmas: Homecoming!

Top 5 kerstfilms van 2021 - Dashing Home for Christmas

2. Dashing Home for Christmas
Ni kunde inte vänta på julfilmerna; Dashing Home for Christmas var en av de första julfilmerna denna säsong och den har ni tittat på massor. En trevlig julfilm och Emily som åker mot sin hemstad till jul för första gången på år – men allt går inte riktigt som planerat.

3. Candy Cane Christmas
Filmen Candy Cane Christmas släpptes under Jul i Juli på WithLove, men är fortfarande en stor favorit. Varje år under julen blir en gata nära Phoebe helt utsmyckad med julpynt och förvandlas till Candy Cane Lane. Det är Phoebes favorittradition, men detta år bestämmer sig de boende för att ställa in den, till hennes stora förtret. Hon går på jakt efter nya traditioner, vilket slutar i en upptäckt.

Topp 5 julefilmer i 2021 - A Christmas Exchange

4. A Christmas Exchange
Skulle du byta hus med en främling i några dagar? Molly bor på en charmig gård och till jul gör hon ett husbyte med Patrick. Han har en chic lägenhet i det myllrande London, dit Molly åker för att hitta kärleken. Och plötsligt står en stilig man utanför dörren…

Topp 5 Julfilmer 2021 - A Blue Ridge Mountain Christmas

5. A Blue Ridge Mountain Christmas
Ett julbröllop är som en saga, eller hur? I A Blue Ridge Mountain Christmas återvänder hotellchefen Willow hem för att hjälpa sin syster förbereda sitt bröllop. Hon får hjälp av den stilige hotellägaren och singelpappan David. Kommer Willow även själv att hitta kärleken till jul?


Är du inte medlem på WithLove än? Prova nu gratis.

Se alla julfilmer på WithLove här!

Press ESC to close