3 filmer att starta året med

  • 7 januari 2022

Vad har du för nyårslöften? 2022 kommer WithLove så klart att vara redo för dig med de finaste romantiska feelgood-filmerna & serierna att koppla av till. I den här bloggen kan vi redan rekommendera 3 filmer att starta året med!

3x films om het jaar goed mee te beginnen - A New Year's Resolution

A New Year’s Resolution
In A New Year’s Resolution har Kelly ett nyårslöfte: att tacka ja till alla inbjudningar i en hel månad. Hon vill förändra något i sitt liv och hoppas att det kan hjälpa. Inte långt efter löftet börjar hon göra saker hon aldrig gjort förut: ett nyårsdyk, en hinderbana, speed-dejting och så träffar hon en trevlig man. Det verkar dock som om Tom döljer något för henne.

3x films om het jaar goed mee te beginnen - Finding Love in Mountain View

Finding Love in Mountain View
Finding Love in Mountain View är en hjärtevärmande film om hur värdefull familjen är. Ett viktigt budskap att börja året med! Arkitekten Margaret har alltid jobbat hårt i sin karriär, men en dag får hon ett telefonsamtal som sätter allt på spel: hennes systerdotter har varit med om en bilolycka och Margaret får vårdnaden om hennes två barn. Hon anser sig vara fullkomligt inkapabel till detta, men lyckligtvis finns hennes ex Andrew där för att hjälpa till. Kommer Margaret behöva offra karriären för detta?

3x films om het jaar goed mee te beginnen - Finding Love in Big Sky Montana

Finding Love in Big Sky Montana
Countrytjejen Paisley har fått ta över sin farfars ranch, men den behöver renoveras och hon har inte tillräckligt med pengar. Då dyker hennes gamla flamma Josh upp, och han erbjuder sin hjälp. Men Paisley tvivlar på om hon vill ha den… Finding Love in Big Sky Montana är en vacker film om att uppfylla sina drömmar och om gamla känslor som kommer åter.


Har du inget abonnemang på WithLove än?
Börja din gratis provperiod idag och njut av de finaste romantiska filmerna och serierna.

Se fler filmtips här!

Press ESC to close