Kärlekens månad: de här filmerna kommer i februari

  • 28 januari 2022

Med Alla Hjärtans Dag på ingång, är februari definitivt kärlekens månad. Det älskar vi så klart på WithLove! WithLove handlar självklart om kärlek året runt, men det blir lite extra just på Alla Hjärtans Dag. Är du nyfiken på vilka toppfilmer du kan förvänta dig i februari? Fortsätt läsa!

Kärlekens månad de här filmerna kommer i februari - Summer in the Vineyard

In the Vineyard-trilogin – kan ses från den den 3, 5 & 10 februari
I gymnasiet var Frankie och Nate upp över öronen förälskade i varandra, men tyvärr höll det inte. I Autumn in the Vineyard möts de igen. Frankie vill köpa en närliggande vingård, men även Nate har ögonen på den. Till slut kommer de överens om att tillfälligt samarbeta för att få in årets skörd. Men det är lättare sagt än gjort… Den första delen i Autumn in the Vineyard-trilogin kommer den 3 februari. Summer in the Vineyard kan ses från den 5 februari, och den sista delen, Valentine in the Vineyard, kan ses från den 10 februari på WithLove.

Kärlekens månad de här filmerna kommer i februari - Frozen in Love

Frozen in Love – kan ses från den 17 februari
Mary är en gammaldags bokförsäljare, och Adam är en arrogant ishockeyspelare. När de möts kommer de allt annat än överens. Dock så måste de jobba tillsammans för att förbättra varandras image. Och ni vet vad man säger: opposites attract! Frozen in Love kan ses på WithLove från den 17 februari. Med Rachel Leigh Cook och Niall Matter i huvudrollerna!

Kärlekens månad de här filmerna kommer i februari - Love at First Dance

Love at First Dance – kan ses från den 19 februari
Ännu en rolig film med Niall Matter! I Love at First Dance ska Eric (Niall Matter) gifta sig med Adriana. För att deras första dans ska bli perfekt, bestämmer de sig för att ta danslektioner med Hope. Erik verkar vara extra stel i höfterna och kan därför behöva några extra lektioner. Medan han och Hope spenderar mer tid tillsammans på dansgolvet börjar de komma nära varandra. Men så får Hope känslor för Eric…

The Last Bridesmaid – kan ses från den 26 februari
Har du också en tjejkompis som alltid är singel på alla bröllop? Becca är en sådan tjej. Hennes syskondotter Lucy är nu även hon förlovad, och Becca är den sista singeln i sitt kompisgäng. Men hon väntar helt enkelt på Mr. Right! Och så träffar hon (på ett bröllop!) videografen Kyle… Är han hennes riddare på vit häst? Eller har de helt olika syn på äkta kärlek?


Kolla här för ännu fler romantiska filmtips!

Är du inte medlem på WIthLove än? Prova nu gratis.

Press ESC to close