Vem firar du Alla Hjärtans Dag med?

  • 14 februari 2022

Årets mest romatiska dag: Alla hjärtans dag! Vad har du för planer idag? Ta vårt quiz: berätta för oss vem du spenderar alla hjärtans dag med, så ger vi dig kvällens filmtips. Glad alla hjärtans dag!

Vem firar du Alla Hjärtans Dag med?

Met wie vier jij Valentijnsdag?

Vem firar du Alla Hjärtans Dag med?
Valentine in the Vineyard

Met wie vier jij Valentijnsdag - Valentine in the Vineyard

"Vårt filmtips för dig och din partner är Valentine in the Vineyard. Dröm er bort tillsammans, till highschool sweethearts Frankie och Nate som gör vin ihop. Skål! Har ni inte sett de två första delarna än? Då råder vi er att först se Autumn in the Vineyard och Summer in the Vineyard. Valentine in the Vineyard är den tredje och sista delen i denna trilogi."
Nearlyweds

Met wie vier jij Valentijnsdag - Nearlyweds

Myser du med vännerna på alla hjärtans dag? Då måste ni se Nearlyweds! Om tre vänner som fått sina drömbröllop, men som sedan får reda på att det blivit fel i pappersarbetet - Ingen av de är gifta! Och då börjar de även tvivla på sina val av män...
Love and Sunshine

Met wie vier jij Valentijnsdag - Love and Sunshine

Våra fyrbenta vänner är de enda man faktiskt kan lita på, eller hur? Vårt filmtips för dig och ditt husdjur är Love and Sunshine, om Ally som blir dumpad av sin fästman och försöker läka sitt brustna hjärta. Lyckligtvis finner hon tröst i sin fosterhund Sunshine. Glad alla hjärtans dag!
Valentine Ever After

Met wie vier jij Valentijnsdag - Valentine Ever After

Det är inget fel med att spendera alla hjärtans dag på egen hand! Och med den här filmen blir dagen perfekt. I Valentine Ever After har den framgångsrika Julia precis förlovat sig, men hon kräver fortfarande lite spänning. Hon åker på en roadtrip med sin vän Sydney, men allt går inte riktigt som planerat...


Kolla här för ännu fler filmtips för Alla Hjärtans Dag!

Press ESC to close