De 5 mest romantiska filmerna med kärlek vid andra ögonkastet

  • 21 april 2022

Alla kvinnor drömmer om det i hemlighet: kärlek vid första ögonkastet. Men tänk om den stilige hunken visar sig vara superarrogant? Det klickar inte alls, ni har inget gemensamt och du står knappt ut med honom… Tills du känner honom lite bättre… Då visar han sig vara den roligaste, trevligaste, och mest romantiska killen någonsin! Så underbart! Därför har vi listat de bästa filmerna för dig med kärlek vid “andra” ögonkastet!

10 Steps to Love

10 Steps to Love

Sophie har haft stor framgång med sin 10-stegsplan, speciellt på jobbet. Hon lyckas även använda den för att träffa en man, och det blir den snygga Kyle. Han är allt hon velat ha och lite till, till skillnad från Mason – barnbarnet till en av Sophies klienter. Men medan hon följer sin 10-stegsplan och vet att Kyle är den rätta för henne, kan hon inte ignorera de växande känslorna i hjärtat för Mason, killen hon inte har något gemensamt med. Ska hon följa sitt hjärta eller sin 10-stegsplan?

Love on Harbor Island

Love on Harbor Island

Älskar du hundar och snygga män? Då har vi den perfekta filmen för dig! När Lily återvänder till sin hemstad för att hjälpa sin moster med hennes Bed & Breakfast, träffar hon den stilige piloten Marcus. Hon kommer inte överens med honom till en början, men får snart veta att han volontärarbetar med adoptionsbara hundar, och då ser hon en annan sida av honom. För att läsa känna honom bättre erbjuder hon sig att marknadsföra hans verksamhet online, i utbyte mot några ströjobb på mosterns bed & breakfast. Men var hör Lilys hjärta hemma? I storstaden eller här på Harbor Island?

Truly, Madly, Sweetly

Truly, Madly, Sweetly

Natalie har drömt om att äga ett bageri i hela sitt liv, och när hon får ärva ett slår drömmen in. Men det finns en hake: hon ärver bageriet tillsammans med singelpappan Eric. De bestämmer sig för att restaurera och öppna dörrarna för kunderna, men det är lättare sagt än gjort. Och ännu svårare blir det när de börjar få känslor för varandra…

Romance on the Menu

Romance on the Menu

I Romance on the Menu ärver New York-kocken Caroline ett kafé i Australien. Med avsikt att renovera och sälja reser hon dit, men väl där blir hon förälskad i människorna, miljön och en speciell person: den charmige kocken Simon. Kommer Caroline att kunna återvända till sitt hektiska liv i New York?

Frozen in Love

Frozen in Love

Mary driver en bokaffär, men brottas med ekonomiska problem. Adam är professionell ishockeyspelare, men dras med en dålig image. De är varandras motsatser, men behöver varandras hjälp. Till en början är samarbetet lite stelt, men efter lite tid tillsammans inser de att de har mer gemensamt än de trodde.


Har du inget abonnemang på WithLove än? Starta din gratis provperiod nu och titta gratis i 7 dagar.

Press ESC to close