Signed, Sealed, Delivered: mysteriet med bortkomna brev

  • 9 juni 2022

Ibland läser man notiser i tidningen om brev som levererats 50 år för sent. Var har de hållit hus under tiden? Och vem såg till att de hamnade hos rätt mottagare till slut? I den nya serien Signed, Sealed, Delivered, dyker vi ner i mysteriet med bortkomna brev. Ännu en underbar Hallmark-serie… Kan nu ses på WithLove, med två nya avsnitt varje tisdag och fredag!

Om Signed, Sealed, Delivered

Oliver är gruppledare på avdelningen för bortkommen post, och han tror mycket på kraften i riktig post – i att skicka vykort och brev. Han och hans team gör därför allt de kan för att få posten levererad till rätt mottagare. När datornörden Shane av en slump kommer som ett nytt tillskott i teamet, upptäcker de nya sätt att lösa mysteriet med olevererade brev.

Vem spelar vem?

Oliver, Shane, Rita och Norman är ett gäng brevdetektiver som kallar sig för The Postables! Men vem spelar vem?
Eric Mabius som Oliver O’Toole
Kristin Booth som Shane McInerney
Crystal Lowe som Rita Haywith
Geoff Gustafson som Norman Xavier Dorman

Härliga berättelser från Signed, Sealed, Delivered

I Signed, Sealed, Delivered gör Oliver och hans team allt de kan för att leverera bortkomna brev till rätt person. Ett nytt mysterium löses i varje avsnitt.

Ett exempel är ett brev från ett barnbarn till sin mormor, om hur mycket han saknar henne. Han kan inte träffa henne längre, men varför inte då? Eller ett brev från en ung kvinna till en soldat som hjälpte henne fly kriget i Afghanistan. Men är soldaten fortfarande vid liv? Till och med en ranchägares kärleksbrev till sin highschool sweetheart får full uppmärksamhet av The Postables!

Sanne historier

Vi har letat upp fina berättelser om post som blev levererad till rätt person på speciella sätt. Sanna historier som visar hur mycket ett brev eller vykort kan betyda för någon.

Brev under Andra Världskriget

Under Andra Världskriget skrevs många brev för att kunna kommunicera med varandra. Inte alla dessa brev hittade fram till sin mottagare, men det gjorde till slut brevet till 85-åriga Jan Tuin! Han fick ett brev postat 65 år tidigare av hans bästa vän Jan Hoeve. Under Andra Världskriget stannade Jan Tuin i Buchenwald. Hans vän Jan Hoeve ville skriva ett brev till honom, men blev arresterad av tyskarna och dog bara 20 år gammal i Neuengamme. Brevet dök upp 65 år senare i ett arkiv i Tyskland, och fick då äntligen komma fram till sin mottagare!

Brev till Jultomten

Ett brev till jultomten levererades i USA efter 106 år. 8-åriga Paige skrev brevet så tidigt som 1912, men det kom snart på villovägar – brevet föll bakom spiselkransen och låg kvar där. Brevet innehöll Paiges och hennes syskons önskelistor. Hon önskade sig en docka, strumpbyxor, och massor av godis och nötter.

Signed, Sealed, Delivered är en underbar serie, och varje avsnitt är en riktig nagelbitare. Kommer The Postables leverera brevet till rätt person?


Varje tisdag och fredag kommer två nya avsnitt att släppas på WithLove. Trevligt tittande!

Har du inget WithLove-abonnemang än? Prova nu gratis.

Press ESC to close