Topp 5 mest romantiska julfilmer i juli

  • 15 juli 2022

Det är den där tiden på året igen… Jul i juli! Förvånad över att se julfilmer i juli? Juli associeras vanligtvis med sol och semester, men på WithLove tänker vi på julen! Det är så klart en tid kvar innan det faktiskt blir jul, men bara för dig (okej, och kanske för oss…) låtsas vi att det redan är lite jul i juli. Läs vidare om vilka julfilmer du kan se fram emot i juli.

Julfilmer i juli

Följande julfilmer i juli ger dig, sommaren och solen till trots, lite av den där härliga julkänslan. Filmerna släpps på WithLove i slutet av månaden.

Deck the heart

Deck the Heart – 19 juli 

”Deck the halls with boughs of holly, fa la la la la, la la la la.” Deck the Heart handlar om den stilige arbetsnarkomanen Chris. När julen närmar sig dör hans morfar och lämnar efter sig en herrgård. Enligt familjetraditionen hålls en julfest på ägorna varje år, och nu är det upp till Chris att anordna den. Tyvärr har han varken tid eller lust, och anlitar därmed julälskaren Meredith för att planera festen och göra huset redo för jul.

Joy and Hope julfimer

Joy & Hope – 20 juli

Film nummer två i julijulfilmerna blandar två välomtyckta genrer, det är en ranch- och julfilm! Systrarna Joy och Hope driver en ranch ihop med sin far och barndomsvännen Gabe. Den charmige författaren Ethan skickas dit för att hitta inspiration till sin nya bok. Snart finner han sig omgiven av ranchens speciella julstämning. Han har även ögonen på Hope, som Gabe varit hemligt förälskad i i åratal…

Baking spirits bright julfimer i juli

Baking Spirits Bright – 21 juli

Detta är en av våra bästa julfilmer I juli. Mira och hennes familj driver en verksamhet som gör de godaste julbakelserna. Julen är på ingång, men familjeföretagets popularitet dalar. Miras föräldrar bestämmer sig för att anlita den attraktive marknadsföraren Brady. Men för att rädda företaget måste vissa uppoffringar göras. Mira är inte redo för det, men hon älskar verksamheten och vill göra allt hon kan för att rädda den. Och när hon lär känna Brady klickar det direkt…

Writing around the Christmas tree

Writing Around the Christmas Tree – 22 juli

Mikaela är en framgångsrik romanförfattare som lider av skrivkramp. Hon bestämmer sig för att ta över sin framlidna mors tradition: hon organiserar ett författarretreat i sin fars stuga, och hoppas på så sätt få bort sin skrivkramp. Hon träffar den envisa Lev, och de verkar vara varandras motsatser, men så fort de börjar spendera mer tid ihop blommar något vackert ut.

Christmas with Felicity

Christmas with Felicity – 23 juli

Felicity har det svårt just nu, med både kärlekslivet och hennes jobb som bagare. Hon återvänder tills in hemstad till jul, men hon har ingen julkänsla alls på grund av sina misslyckanden. Hennes familj gör vad de kan för att muntra upp henne och få henne i julstämning, likaså den stilige mjölkbonden James. Samtidigt inspirerar han henne, och kanske kan de skapa något vackert ihop.

Har du vant dig vid tanken på julfilmer i juli? Tillsammans med WithLove hamnar du i julstämning, så se de här julfilmerna i slutet av juli. Sol och jul är kanske en lite märklig kombo, men du får bara inte missa jul i juli!


Inget WithLove-abonnemang än? Prova de första 7 dagarna gratis.

Press ESC to close