WithLove haalt Christmas in July naar Nederland

  • 7 juli 2020

Kerst alleen leuk in december? Neehoor, kerst kan altijd vindt de redactie en jullie ook! Daarom vieren we in juli net als in Amerika: Christmas in July. Twee weken lang zetten we de mooiste kerstfilms in het zomerzonnetje. Van nieuwe toppers als Christmas in the Highlands, tot alltime favorieten Christmas with a Prince en A Bramble House Christmas. Elke dag staat er een nieuwe film in de spotlights!

Had je er al wel eens van gehoord: Christmas in July? Terwijl het hier hoogzomer is (nouja, deze week vooral herfstachtig…) worden er op veel plekken in Amerika, én Australië kerst gevierd. Christmas in July is een feest dat steeds groter wordt, en daarom viert WithLove dit jaar het feestje mee. 

Hoe is het begonnen?

Bij ons is het nu hartje zomer, maar in veel landen op het Zuidelijk Halfrond is het nu juist winter. Daar komt het fenomeen Christmas in July dan ook vandaan, zodat ook deze landen kerst kunnen vieren met een koud en winters gevoel. Vuurkorven, warme chocolademelk, en marshmellows. Maar ook andere landen waar het wel zomer weer is in juli vinden het steeds leuker om dit kerstfeest mee te vieren. Omdat kerst nou eenmaal super leuk is, maar ook omdat het heerlijk is om tijdens bloedhete dagen te denken aan sneeuw, ijs en winter. Even afkoelen met een lekkere kerstfilm!

‘Ik kijk het hele jaar door kerstfilms en alleen maar lekker met warm weer naar sneeuw kijken‘ Claudia, Facebook WithLove

‘Ik ben sinds twee weken lid van deze steamingsdienst en ben echt fan houd van kerstfilms. Hittegolf buiten en ik binnen kerstfilm, heerlijk!’ Miranda, Facebook WithLove

‘Kerst kan altijd!‘ Evelien, Facebook WithLove

Alvast een klein voorproefje van onze titels:

Christmas In The Highlands

Deze kerstfilm is nu al enorm populair bij de WithLove-kijkers. ‘Oh, ik hou van Schotland en ik hou van Kerstmis en van romantiek, dit is echt iets voor mij!’, zegt Ilse op Facebook. De film gaat over de New Yorkse Blair die een Schotse graaf moet overtuigen zijn parfum aan haar te verkopen. Maar dan wordt ze, hoe kan het ook anders, smoorverliefd!

Christmas With A Prince

Wanneer de knappe prins Alexander Cavalieri zijn been breekt tijdens een ski-ongeluk, moet Tasha hem op haar afdeling in het geheim te verzorgen. Maar hij is nogal verwend… Deze film is de favoriete kerstfilm van de redactie van WithLove. Want deze prins…. Dat lijf…. Oehlala! 

Miss Me This Christmas (te zien vanaf 15 juli)

Het huwelijk van Regina en Franklin werkt niet meer, en ze besluiten uit elkaar te gaan. Maar voordat de scheiding definitief rond is, brengt Regina nog een paar dagen door in het Chesterton Hotel, waar ze ooit getrouwd zijn met kerst. Daar ontmoet ze een stinkend rijke miljonair die zorgt dat haar hele leven even flink door elkaar geschud wordt…


Wil jij al onze heerlijke kerstfilms ook zien? Maar heb je nog geen WithLove abonnement? Probeer het nu gratis.

Press ESC to close