Ride: Allt om din nya favoritcowboyserie 

  • 16 oktober 2024

Yeehaw cowboyfans, är ni redo för den fantastiska serien Ride! Lär känna McMurray-familjen när de försöker hålla igång sin ranch samtidigt som de hanterar familjeproblem och en massa kärleksdrama. Från och med 30 september kan ni se den på WithLove! Och vi börjar med 2 avsnitt! Så sätt er ner och njut. Därefter kommer ett nytt avsnitt varje måndag. 

Serien Ride

Ride är en cowboy/ranchserie från 2023 som är producerad av Hallmark Channels. Serien Ride är en perfekt blandning av snygga cowboys, kärlek, familj och drama. Följ McMurray-familjen när de går igenom en svår förlust, möter tuffa tider och familjehemligheter som uppdagas. Men oavsett vad som än händer så stöttar McMurrays varandra och möter varje utmaning tillsammans. 

Vad handlar Ride om?

Familjen McMurray är en riktig ranchfamilj och den äldsta sonen Austin McMurray är en tjurryttare. Han har redan vunnit många priser, vilket gör att hans mamma Isabel kan hålla igång familjeranchen. Hans bror Tuff är en tjurfäktare och hans uppgift är att se till att Austin är säker. Men Austin råkar ut för en olycka under en tävling, vilket chockar alla, särskilt hans fru Missy, en prisbelönt trick ryttare. Ranchen står nu inför stora ekonomiska problem och Isabel vet inte hur de ska kunna rädda sin älskade ranch. 

Cash McMurray vill följa i sin brors fotspår och bli en mästare. Detta orsakar stor oro för hans mamma, som är livrädd för att förlora en till son i denna farliga sport. Men Cash är fast besluten att lyckas och vill bli en bättre tjurryttare än sin bror. Men Cash kan inte göra det ensam, så Isabel ber Missy att bli hans tränare. Cash föredrar att göra allt själv och tror inte att han behöver en tränare. Han är också osäker på om han vill spendera så mycket tid med Missy; de har alltid kommit bra överens, men det finns också outtalade känslor mellan dem. Precis när Cash hade tänkt erkänna detta, friade hans bror Austin till henne. Men både Cash och Missy tycks ha känslor som aldrig riktigt försvunnit. 

Under tiden återvänder familjevännen och stallhjälpen Valeria till ranchen. På kvällen då Austins olycka skedde försvann hon plötsligt efter att Austin bad om hjälp. Det finns många hemligheter som hotar att splittra familjen. Valeria bestämmer sig för att stanna och hjälpa till att rädda ranchen, men alla är inte glada över det. De vet inte riktigt om de kan lita på henne. McMurray-familjen måste göra allt för att hålla igång ranchen och lita på varandra. 

Kända ansikten

Flera kända skådespelare medverkar i serien Ride. Cash McMurray spelas av Beau Michroff, som är mest känd för sin roll som Matty i Awkward, men WithLove-tittare kan också känna igen honom från sommarfilmen Hidden Gems. Mamma Isabel McMurray spelas av Nancy Travis, känd från serien Last Man Standing, där hon medverkar tillsammans med Tim Allen. Rollen som Missy McMurray gestaltas av den vackra Tiera Skovbye, som du kanske känner igen från de populära serierna Riverdale, Once Upon a Time och Nurses. Dessutom spelas den äldsta brodern Austin McMurray av en verklig kändis från WithLove; Marcus Rosner! Du känner igen honom från WithLove-filmerna: From Italy With Amore, Love on the Right Course, Team Bride och många fler! 

Också känd är Jake Foy, som spelar Tuff McMurray. Du kan ha sett honom i filmerna A Little Daytime Drama eller Eat, Drink and be Married! 

Mer om Ride

Kan du inte vänta tills måndag för att se ett nytt avsnitt? Vi har också bonusmaterial från serien Ride! Lär känna skådespelarna och deras karaktärer i serien. Dessutom publicerar vi varje onsdag en smygtitt på det kommande avsnittet, så att du kan njuta av ett litet ögonblick av Ride under tiden. Ta en titt, för du kommer inte vilja missa det! 

Press ESC to close