5 romantiske vinterfilmer å drømme seg bort med

  • 3 februar 2022

Når det er kaldt ute, er det selvfølgelig herlig å gå på skøyter eller ake i snøen. Men for de som foretrekker å holde seg innendørs, har vi gode nyheter: WithLove er også det rette stedet for en herlig, romantisk vinterfilm! Sitt på sofaen med en kopp te eller varm kakao under et teppe og nyt disse filmene! Dette er de 5 mest fantastiske og romantiske vinterfilmene på WithLove.

Romantiske vinterfilmer

Vinterfilmer - Taking a Shot at Love

Taking a Shot at Love

NHL-ishockeystjernen Ryan Cooper blir skadet og for å bli frisk trener han sammen med den tidligere ballettdanseren Jenna. De klikker ikke umiddelbart, men jo mer tid de bruker sammen, jo bedre går det. Ikke bare med Ryans skade, men også med Jennas knuste hjerte. Men når det er på tide for Ryan å komme seg tilbake på isen, må han forlate Jenna… En vakker film om gi, ta og aksept. Med Luke Macfarlane og Alexa PenaVega i hovedrollene!

Vinterfilmer - Mountain Rescue Romance

Mountain Rescue Romance

Heathers (Ashley Newbrough) hjelp er desperat nødvendig i Glacier National Park. Med sin teknologi kan hun forutse når et snøskred kommer. Hun har bare et problem med Mountain Rescues leder, Chris (spilt av Stephen Huszar). Han vil heller stole på sunn fornuft enn Heathers system. Til tross for forskjellene deres, kan de fortsatt hjelpe hverandre?

Vinterfilmer - A Winter Getaway

A Winter Getaway

Joe er en vanlig hardt ansatt og får en luksuriøs reise med privatfly i gave fra sin rike venn. Han får hjelp av reisebyrået Courtney som han reiser med. Men nå tror Courtney at Joe er den som er veldig rik… De vokser nærmere og utvikler følelser for hverandre. Men Joe har fortsatt ikke avslørt at han ikke er så rik som Courtney tror… Vil hun fortsatt ha følelser for ham hvis hun finner ut at han ikke er det?

Vinterfilmer - SnowComing

SnowComing

Hva om du ser kjæresten din på videregående igjen etter mange år? Når faren til Samantha trekker seg tilbake, reiser hun hjem for å feire med ham. Men hun er ikke den eneste som er tilbake; Hennes high school-kjæreste og berømte NFL quarterback Jake er også tilbake! De jobber sammen for å samle inn penger til veldedighet, og gamle følelser dukker opp igjen. Denne romantiske vinterfilmen med Trevor Donovan og Lindy Booth er et absolutt must å se!

Vinterfilmer - Hearts of Winter

Hearts of Winter

Interiørdesigner Bethany arrangerer en konkurranse der hun gir bort en komplett makeover på huset. Fra de mange oppføringene velger hun Zoe, som berører henne med historien sin. Siden moren til Zoe døde, har faren Grant hovedsakelig fokusert på arbeidet sitt og å ta vare på huset. Bethany gjør sitt ytterste for å hjelpe Zoe og faren hennes, men Grant trenger ikke å gjøre alt det… Kan hun overbevise ham og gjøre huset deres til et ekte hjem? Med Jill Wagner fra Mystery 101 og Victor Webster fra sommerfilmen Summer Villa!


Har du ikke WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis.

Press ESC to close