5 romantiske vinterfilmene du kan nyte når det er kalt

  • 3 februar 2022

Nå som det er kaldt ute, er det selvsagt ikke noe morsommere enn å gå på skøyter eller ake i (forhåpentligvis kommer det) snøen. Vel, det er noe mer som er moro… Nemlig å se en nydelig romantisk vinterfilm med en kopp te under et teppe! Dette er de 5 fineste og mest romantiske vinterfilmene på WithLove.

Winter’s Dream

Er du sprø etter å gå på ski? Da er denne filmen for deg! Kat pleide å elske å gå på ski og gjorde det også til jobben sin. Så hun var skikkelig berømt! Men etter å ha mistet lidenskapen for ski, bestemte hun seg for å slutte. Når 16 år gamle Anna Kat ber om hjelp, kommer denne lidenskapen tilbake! Men ikke bare hennes lidenskap for ski… Annas far er også en veldig interesant person…

Love on Iceland

Produsent Chloe trenger virkelig en ferie og selvfølgelig er det bare én løsning: en tur til Island med sine beste venner! Men hva om din kjekke eks plutselig dukker opp der du ikke har forventet det? Sammen med hele gruppen gjør de en fantastisk reise gjennom Islands vakre natur og Chloe og Charlie kommer tettere sammen. Vil Chloe være i stand til å legge fortiden bak seg?

Moonlight in Vermont

En film full av snø! Når Fiona blir dumpet, bestemmer hun seg for å besøke familiens vertshus for å slappe av. Men så møter hun eksen sin der… med den nye kjæresten sin! Akkurat det du har ventet på når du nettopp har blitt dumpet… Hun legger raskt en smart plan for å vinne tilbake eksen sin: hun later som om den kjekke kokken Derek er hennes nye kjæreste. Men planen hennes har et helt annet resultat enn hun hadde sett for seg…

Finding Love in Big Sky Montana

Hva om du måtte spørre den kjekke eksen din om hjelp for å redde noe du elsker… Paisley bestemmer seg for å overta sin elskede bestefars ranch. Men mye må gjøres på ranchen. Egentlig er det et stort prosjekt å sette istand ranchen, men det er ingen penger til dette… Og derfor trenger hun hjelp av sin eks Josh. Følelser dukker opp igjen og vil dette være det rette tidspunktet for Paisley og Joshs kjærlighet?

Frozen in Love

Ishockey i kombinasjon med den kjekke Niall Matter? Kan ikke gå feil vel? I Frozen in Love eier Mary en bokhandel, men har ikke så mange kunder. Og derfor trenger hun hjelp! Hun kommer i kontakt med den arrogante ishockeyspilleren Adam som har skapt seg et dårlig image. Med sin berømmelse kan han tiltrekke seg flere kunder til bokhandelen og Mary kan hjelpe ham med sitt dårlige image. Men ting går ikke så knirkefritt som de håpet… Inntil de blir bedre kjent med hverandre…


Lyst på enda flere romantiske vinterfilmer? Se hele samlingen her.

Press ESC to close