Alt om WithLove’s Trevor Donovan

  • 10 mai 2022

Kjenner du igjen Trevor Donovan fra før? Du vet, den kjekke blonde skuespilleren? Trevor Donovan er en ekte kjekkas, og du vil se mange filmer med Trevor Donovan på WithLove. Bare å nyte dette! Lurer du på hvilke filmer du kan se på WithLove? Så les videre!

Filmer med Trevor Donovan

Du visste sikkert allerede at Trevor Donovan ikke er en fremmed på WithLove. Dette er filmer med Trevor Donovan som du kan se på WithLove, men han har spilt i mange flere filmer. Inkludert mange Hallmark-filmer. Og han har spilt i en veldig kjent serie…

The Engagement Plot Films met Trevor Donovan

The Engagement Plot

The Engagement Plot er en av de nyeste filmene med Trevor Donovan i hovedrollen. I den spiller han Will, en kjekk ungkar som blir med på et datingprogram der han søker den rette. Hannah blir med i programmet, men når hjertet hennes blir knust på nasjonal TV, reiser hun hjem. Hun fortsetter sitt stille og rolige liv som lærer i en liten by. Men dette stille livet blir brutalt forstyrret når Will plutselig dukker opp på dørstokken…

Aloha With Love

Aloha With Love

Aloha With Love er en herlig sommerfilm med Trevor i WithLove. Filmen handler om byarkitekten Gemma som arvet et landsted på Hawaii etter sin tante. Hun vil egentlig selge det, men kravet er at huset må renoveres først. Det er der Trevor Donovan kommer inn i bildet. Han spiller Ben, en gutt fra bygda og entreprenør. Men Ben var også Gemmas kjæreste på videregående… Sammen pusser de opp huset og i mellomtiden slår det gnister igjen.

SnowComing

SnowComing

Når faren til Samantha går av med pensjon, reiser hun tilbake til hjembyen. Og hun er ikke alene: den berømte NFL-quarterbacken Jake er også tilbake for å delta på vinterfestivalen! Og han er tilfeldigvis Samanthas high school-kjæreste. De jobber sammen for å samle inn penger til veldedighet, og så kommer minnene og gamle følelsene tilbake.

I SnowComing er Trevors medstjerne Lindy Booth, og kjemien oser! Denne filmen bør definitivt være på listen din.

Trevor Donovan

Trevor Donovan

Trevor virkelige navn er Trevor Donovan Neubauer født i California i 1978. Han er amerikansk, men av tysk jødisk etnisitet. I tillegg til å være skuespiller er Trevor også modell, og det forstår vi her ved WithLove. Han ble kjent som skuespiller med rollen som Teddy Montgomery i serien 90210. Han hadde en fast rolle i denne serien. Men vi kjenner ham selvfølgelig fra Hallmark-filmene, noen av dem kan sees på WithLove!

Visste du at Trevor også kan spille gitar og synger? Han er også veldig god på grafisk design, han tok til og med eksamen i grafisk design! Men nå til den virkelige toppen: Trevor er ekstremt god på ski og snowboard. Faktisk så bra at han som tenåring var med på det amerikanske skilaget i OL! Trevor er virkelig en ekspert og supertalentfull. I alle fall ser vi talentet for skuespill i filmene hans.

Vil du lære mer om andre WithLove-skuespillere? Les da også disse artiklene:


Prøva WithLove nå gratis de første 7 dagene og nyt våre romantiske filmer og serier.

Nysgjerrig på andre WithLove kjekkaser? I denne bloggen introduserer vi deg for kjekkaser du kan se på WithLove!

Press ESC to close