Alt om WithLove’s Trevor Donovan

  • 10 mai 2022

Kjenner du Trevor Donovan fra før? Du vet, den kjekke blonde skuespilleren? Trevor Donovan han er et ekte mannfolk, og du ser ham i mange filmer på WithLove. Han er med i fire filmer! Så nyt ham fire ganger. Lurer du på hvilke filmer du kan se Trevor Donovan på WithLove og hvordan han er i det virkelige liv? Så les videre!

Filmer med Trevor Donovan

Du visste sikkert allerede at Trevor Donovan ikke er en fremmed på WithLove. Dette er filmer med Trevor Donovan som du kan se på WithLove, men han har spilt i mange flere filmer. Inkludert mange Hallmark-filmer. Og han har spilt i en veldig kjent serie…

The Engagement Plot Films met Trevor Donovan

The Engagement Plot

The Engagement Plot er en av de nyeste filmene med Trevor Donovan i hovedrollen. I den spiller han Will, en kjekk ungkar som blir med på et datingprogram der han søker den rette. Hannah blir med i programmet, men når hjertet hennes blir knust på nasjonal TV, reiser hun hjem. Hun fortsetter sitt stille og rolige liv som lærer i en liten by. Men dette stille livet blir brutalt forstyrret når Will plutselig dukker opp på dørstokken…

Love fall and order

Love, Fall & Order

Claire er advokat i storbyen, men hjemme er den årlige høstfesten som faren hjelper til med som gjelder. Hun bestemmer seg for å reise hjem fordi hun ikke vil gå glipp av høstfesten, men når hun kommer hjem finner hun ut at faren blir saksøkt av naboene. Og den som representerer naboene er ingen ringere enn Claires rival Patrick fra videregående skole. Claire bestemmer seg for å forsvare faren sin selv i retten. Men Patrick har plutselig blitt mye kjekkere og de kommer faktisk ganske godt overens nå.

Films met Trevor Donovan Love on a Limb

Love on a Limb

Ville du lenket deg til et tre for å redde det fra å bli felt? Aimie gjør det gjerne! Aimie elsker en god sak og støtter dem gjerne. Så når det elskede eiketreet i byen hennes er i fare med å bli felt, setter hun i gang: hun lenker seg til treet. I mellomtiden møter hun den vakre Kyle (Trevor Donovan), som har ansvaret for å felle treet. Han venter på at Aimie skal frigjøre seg fra treet og de blir kjent med hverandre, samt hører han historien om treet og hvorfor det betyr så mye for den lille byen. Noe vakkert blomstrer mellom dem, men kan Aimie sørge for at eiketreet blir stående, eller vil situasjonen ødelegge sjansen deres for kjærlighet?

Runaway Romance

Runaway Romance

Ann er en realitystjerne som får sparken fra sitt eget realityprogram. Ikke bare mistet hun jobben, men hun mistet også kjæresten! Hun flykter fra Hollywood og ender opp i Amish Country. Her møter hun den kjekke arkitekten Hunter. Tiden hennes med Amish folket får henne til å innse at livet hennes ikke var så perfekt som hun trodde. Hun begynner å få følelser for Hunter. Men livet hennes i Hollywood kan ikke gi slipp på henne, og det truer det nye livet hun har funnet i Amish samfunnet.

Trevor Donovan

Trevor Donovan

Trevor virkelige navn er Trevor Donovan Neubauer født i California i 1978. Han er amerikansk, men av tysk jødisk etnisitet. I tillegg til å være skuespiller er Trevor også modell, og det forstår vi her ved WithLove. Han ble kjent som skuespiller med rollen som Teddy Montgomery i serien 90210. Han hadde en fast rolle i denne serien. Men vi kjenner ham selvfølgelig fra Hallmark-filmene, noen av dem kan sees på WithLove!

Visste du at Trevor også kan spille gitar og synger? Han er også veldig god på grafisk design, han tok til og med eksamen i grafisk design! Men nå til den virkelige toppen: Trevor er ekstremt god på ski og snowboard. Faktisk så bra at han som tenåring var med på det amerikanske skilaget i OL! Trevor Donovan er virkelig en ekspert og supertalentfull. I alle fall ser vi talentet for skuespill i filmene hans.


Prøva WithLove nå gratis de første 7 dagene og nyt våre romantiske filmer og serier.

Nysgjerrig på andre WithLove kjekkaser? I denne bloggen introduserer vi deg for kjekkaser du kan se på WithLove!

Press ESC to close