De kjekkeste karene i dress du kan se på film

  • 28 april 2022

Menn i dress; det er fortsatt noe vi liker å se!  Hos WithLove liker vi en velkledd mann. En fin dress gjør en mann veldig god å se på. I hvilke filmer ser du de flotteste karene i dress? Les videre for å finne ut og drøm deg bort på de flotteste karene på film!

Flotte karer i dress

WithLove-filmene er fulle av «hotte» karer. Det er det som gjør filmene så fantastiske å se på! Og de er enda bedre hvis de også er godt kledd. Dette er de beste filmene med mannfolk i dress!

Ryan Paevey

Ryan Paevey i Unleashing Mr. Darcy & BFF Bride

En av de mest populære WithLove karene for øyeblikket er Ryan Paevey. Du kjenner ham sikkert også som Mr. Darcy i den Pride & Prejudice-inspirerte filmen Unleashing Mr. Darcy. Som dommer Donovan Darcy fremstår han i utgangspunktet som uhøflig mot Elizabeth Scott (spilt av Cindy Busby), men i all hemmelighet er de tiltrukket av hverandre. Tør de å ta steget når de blir bedre kjent? Denne filmen er allerede verdt å se på grunn av de vakre kostymene og den kjekke Ryan Paevey.

En annen anbefaling er bryllupsfilmen BFF Bride, der Ryan Paevey spiller rollen som brudgommen Ted. Ja, igjen i dress! Han er i ferd med å gifte seg og har bedt sin beste venn Jess om å hjelpe ham. Men så viser hun seg å ha følelser for ham!

Peter Porte

Peter Porte i Love, Once & Always

Du kjenner sikkert Peter Porte fra serien The Young and the Restless. Han startet sin karriere ikke som skuespiller, men som modell! Han har deltatt på moteshow i Milano og Paris, men fortsatte etter hvert som skuespiller i Hallmark. Heldig for oss! Det faktum at han ser så bra ut i en dress, skyldes sannsynligvis hans dager som modell. Du kan beundre ham som den kjekke Duncan in Love, Once in Always. Sammen med Amanda Schull tar han utfordringen med å pusse opp et landsted. Men Amanda spiller rollen som Lucy, og er Duncans kjæreste fra videregående! Kan dette gå bra?

Ikke en slik fan av Peter Porte i dress? I sommerfilmen Love at the Shore kan du beundre ham som surfer Lucas, og han der har han mye mindre klær på seg.. 😏

Carlos PenaVega som detektiv i Picture Perfect Mysteries

Liker du å se på mystery filmer? Da er Picture Perfect Mysteries virkelig noe for deg! Hvis bare på grunn av rollen som Carlos PenaVega som sexy detektiv Sam Acosta. I de fleste seriene går han fra skrivebordet over til åstedet i en dress, men den observante kan også se ham i uformelt antrekk når han jobber rundt i huset som må pusses opp.

I Picture Perfect Mysteries trenger detektiv Acosta regelmessig hjelp av fotograf Allie Adams, selv om han helst ikke vil innrømme det. Morsomt faktum: Allie spilles av Alexa PenaVega og er Carlos’ kone! Vil du vite mer om dette paret? Les bloggen vår om Alexa og Carlos PenaVega her.

Tett med dresser i bryllupene

Det er mange bryllupsfilmer å se på WithLove. Og heldigvis er mennene alltid godt kledd! Kvinnene også, forresten. I disse filmene vil du se de vakreste brudekjolene og de kjekkeste karene i dress.

Andrew Walker

Andrew Walker i Bridal Wave

Andrew Walker er definitivt en av våre favoritt kjekkas. Du har sett ham før som arkitekt Jeff Winslow i Love in Design og som restauranteier Clay in Appetite for Love. I begge filmene spiller han eksen til hovedrolleinnehaveren, men i en av våre nye filmer ser vi ham i en annen karakter. I bryllupsfilmen Bridal Wave spiller Andrew rollen som den sjarmerende Luke Griggs som Georgie stadig løper inn i. Men når Georgie er i ferd med å gifte seg  med sin perfekte forlovede, ser hun flere og flere muligheter med Luke og begynner å tvile. Kan han vinne hennes hjerte?

Trevor Donovan som forlover i The Engagement Plot

Det er ikke for ingenting at The Bachelor er et så populært program: en kjekk, singel, velkledd mann som jakter på kjærligheten. Det er akkurat den rollen Trevor Donovan spiller i The Engagement Plot. Han spiller rollen som den unge og vellykkede Will Preston som leter etter den perfekte kvinne i et datingshow. En av de kvinnelige deltakerne er Hanna Knight (spilt av Rachel Boston) og hun kommer godt overens med Will. Alt tyder på at han kommer til å velge henne, men så knuser han hjertet hennes på riksdekkende TV… Au!


Er du ennå ikke en WithLove-abonnent, men vil du beundre disse kjekke karene på film? Start din gratis prøveperiode nå!

Press ESC to close