Feriefilmer for den ultimate sommerfølelsen

  • 22 juni 2022

Sommeren kommer og det betyr ferie og hvordan kan du best få den spesielle sommerfølelsen? Ok. Les videre, med feriefilmer på WithLove! Nå tenker du kanskje: Hvis været er fint ser jeg ikke på film uansett… Men du kan også streame WithLove på telefonen eller nettbrettet. Så du kan nyte solen i hagen, på stranden eller ved bassenget mens du ser på sommerfilmer.

De mest solrike feriefilmene

Når vi tenker på feriefilmer tenker vi bare på én ting; Sol! Vi ønsker å få den ultimate sommerfølelsen. Når du ser disse feriefilmene vil du umiddelbart reise på ferie dagen etter. Så se for deg at du er på ferie sammen med disse filmene.

Loves last resort feriefilmer

Love’s Last Resort

Chloë har vært sammen med kjæresten Eric i ti år, og hun er mer enn klar for å ta det store steget. Men han frier ikke og vil ikke bli voksen. Så Chloe dumper ham i håp om at han endelig vil våkne opp. Men noen måneder senere møter hun Eric på et feriested, men han er der for å gifte seg med en annen! Chloe tror han gjør en stor feil og bruker den kjekke Hunter, feriestedets manager, for å gjøre Eric sjalu.

Summer Villa Feriefilmer

Summer Villa

Terry er en vellykket romanforfatter, men hun lider av skrive vegring. Så redaktøren hennes lar henne slappe av i feriehuset. Men til sin gru er hun ikke den eneste i feriehuset. Kokken Matthew er også der, en mislykket blind date fra tidligere! Kan Matthew og Terry legge forskjellene sine til side og fortsatt ha en morsom ferie sammen? Og kanskje kan de til og med finne tilbake til sine lidenskaper og kjærligheten sammen.

Aloha With Love

Aloha With Love

Gemma er en byarkitekt som arvet et herskapshus på Hawaii fra tanten sin. Hun vil faktisk selge det med en gang, bare det at huset må pusses opp først. Så Gemma reiser til Hawaii, bare for å oppdage at entreprenøren Ben har blitt tildelt jobben. Men Ben er også Gemmas kjæreste fra videregående! Byjenta og landsbygutten må nå samarbeide om å pusse opp huset. I mellomtiden flyr gnistene igjen som bare det.

Ben spilles av den WithLove kjente Trevor Donovan! Lurer du på hva annet du husker denne kjekkasen fra? Så les denne bloggen!

Love at the shore

Love at the Shore

Forfatteren Jenna er alenemor og bestemmer seg for å ta en ferie med barna sine. Hun regnet bare ikke med å ha en superirriterende nabo. Lucas er en surfer og bor i strandhuset ved siden av dem. Jennas barn kommer godt overens med ham med en gang. I motsetning til Jenna, som er irritert over hans livsstil. Hun har en ny bok som skal bli ferdig om noen uker og klarer ikke konsentrere seg i det hele tatt. Men så blir hun kjent med en annen side av Lucas og hun begynner å se på ham med litt andre øyne.

Hello its me

Hello, It’s Me

Noen år etter ektemannens død møter alenemor Annie den sjarmerende James. Men Annie kan ikke forestille seg å bli forelsket igjen. Det hjelper heller ikke at eldste datteren er redd for at faren skal byttes ut. Likevel utvikler Annie følelser for James. Hvor lenge kan hun undertrykke dette? Eller er det på tide å følge hjertet hennes…


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis!

Press ESC to close