When Calls the Heart: alt du trenger å vite om denne serien

  • 26 september 2022

Følg med fans av romantikken! Toppserien When Calls the Heart kan nå sees på WithLove! Serien er ekstremt populær blant fans av Hallmark-filmer og -serier, så populær at 10 sesonger allerede er et faktum! Den blir også fort din nye favoritt. Sesong 10 kan også sees på WithLove! Så forbered deg på denne nye sesongen og les alt om denne toppserien her.

When Calls the Heart

Hva handler When Calls the Heart om?

When Calls the Heart er foregår rundt året 1910. Elizabeth Thatcher er av god famillie, men hun har sine egne drømmer. Hun vil undervise i den lille byen Coal Valley. Her er de kjent for arbeidet i kullgruvene og det er derfor en real arbeiderby. Helt forskjellig fra det luksuriøse livet som Elizabeth er vant til. Men hun ønsker å bevise for familien sin og for seg selv at hun kan stå på egne ben og har en lidenskap for å undervise. Hun hadde bare ikke forventet at det skulle være så vanskelig. Heldigvis kommer Jack, en riddende politi, også kjent som «Mountie», på jobb i Coal Valley. Bare det at Jack er ikke fornøyd med å jobbe på denne plassen i det hele tatt, og han og Elizabeth tåler ikke hverandre med det første. Men de har også en kjemi som de ikke kan ignorere…

When Calls the Heart

Hvem spiller i When Calls the Heart?

Elizabeth Thatcher er hovedpersonen. Hun spilles av Erin Krakow, du husker henne sikkert fra julefilmen Engaging Father Christmas og A Summer Romance på WithLove. Elizabeth er en sta, men sterk ung kvinne. Jack Thornton er den mannlige hovedrollen, portrettert av Daniel Lissing. Elizabeth har snart en kjær venn Coal Valley, Abigail Stanton, hun spilles av den berømte Lori Loughlin. Lori Loughlin er nå også stjernen i mysterieserien Garage Sale Mysteries. Så har vi sjefen for gruvene, Henry Gowen, som liker å ha kontroll over byen. Henry spilles av Martin Cummins. Skuespillerinnen Pascale Hutton gjør også en opptreden i denne serien. Hun spiller Rosemary LeVeaux.

When Calls the Heart

Nye sesonger av When Calls the Heart

Følg hele historien om When Calls the Heart på WithLove nå! Så du trenger ikke gå glipp av noe. Sesong 1 til 5 og sesong 7 til 10 av When Calls the Heart kan allerede ses på WithLove. Sesong 7 til 10 har aldri blitt vist i Norge før. Så det vil du ikke gå glipp av!

When Calls the Heart

Morsomme fakta

When Calls the Heart er en kanadisk serie basert på boken med samme navn av forfatteren Janette Oke. Denne serien startet som en film. Maggie Grace spilte rollen som Elizabeth Thatcher. Filmen var litt annerledes enn serien. Michael Landon Jr. prduserte serien. Visste du at dette er sønnen til Michael Landon som spilte Charles Ingalls i serien Lille huset på prærien? Så det er ikke overraskende at When Calls the Heart har samme type atmosfære.

Innspillingen av denne serien foregår hovedsakelig på en gård i Vancouver, Canada. Denne serien er en stor suksess og den har 10 sesonger! Den niende sesongen vær nylig klar. Den var klar mars 2022. Vi håper selvfølgelig å kunne tilby alle sesongene her ved WithLove. Men foreløpig starter vi med den komplette første sesongen som du kan se om noen dager.

Et annet morsomt faktum; det er til og med laget en spin-off av denne serien; When Hope Calls.


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis!

Press ESC to close