Alt om serien When Hope Calls

  • 8 mars 2023

Se her When Calls the Heart-fans! Denne toppserien er selvsagt allerede på WithLove og du kan se den i Norge. Serien er ekstremt populær blant fans av Hallmark-filmer og -serier. Men visste du også at det er laget en spin-off-serie som heter When Hope Calls?

Hva handler When Hope Calls om?

When Hope Calls forteller historien om to søstre ved navn Lillian og Grace, som ble introdusert i serien When Calls the Heart som to foreldreløse barn, som vokste opp adskilt fra hverandre. De finner hverandre igjen etter mange år og drømmer om å åpne sitt eget barnehjem, for å kunne tilby disse barna en familie de selv har lengtet etter. Spin-off-serien er satt til året 1916 der Lillian og Grace åpner et barnehjem i den vestkanadiske byen Brookfield.


Livet i Brookfield er ikke alltid lett. For eksempel blir byen rammet av en alvorlig brann og det ser ikke ut til å ha vært en ulykke. Men det er også en vanskelig historie mellom Lillians familie og Stewart-familien. Dette blir enda mer vanskelig når Grace liker Chuck, en av Stewart-familiens sønner. Vil søstrene klare å bygge bro over forskjellene?

When Calls the Heart

When Calls the Heart

De to søstrene gjør sin første opptreden i en episode av den originale serien When Calls the Heart, men spiller nå i sin egen serie! Vi møter også noen av favorittkarakterene våre fra originalserien, som Rosemary og Lee besøker Brookfield, og den kjekke Mountie Nathan dukker også opp!
Hvem spiller i When Hope Calls?

Lillian en Grace
Lillian en Grace

Hvem spiller i When Hope Calls?

When Hope Calls er en amerikansk dramaserie og er en spin-off av Hallmarks When Calls the Heart, basert på romanen med samme navn av forfatteren Janette Oke. Søstrene Lillian og Grace spilles av Morgan Kohan og Jocelyn Hudon. Du kjenner kanskje Morgan Kohan fra filmen Love on Harbour Island som tidligere ble vist på WithLove, og du kjenner kanskje Jocelyn Hudon fra BFF Bride, hvor hun har den kjekke Ryan Paevey som medskuespiller. På reisen oppdager søstrene fellesskap, aksept og kjærlighet mens de skaper familien de alltid har drømt om.

When Hope Calls
Grace en Chuck

Alle som er fan av kjekke mannfolk fra When Calls the Heart kan kose seg. For When Hope Calls er også full av smarte hoder. Foruten den kjekke rancheren og veterinæren Chuck, er det også den kjekke Mountie Gabriel. Hos WithLove er vi veldig glade for å kunne tilby denne serien. Vi er allerede store fans her, og vi er sikre på at hvis du er en fan av When Calls the Heart, vil du også elske When Hope Calls.

Vil du se denne serien, men har ikke noe WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis nå!

Vil du lese bloggen om When Calls the Heart? Så klikk her!

Press ESC to close