Tips for mysteriefans: Crossword Mysteries

  • 18 april 2023

Er du også en fan av mysterier? Det er i hvert fall vi i WithLove! Spesielt når to fantastiske skuespillere spiller i samme serie. I Crossword Mysteries spiller Lacey Chabert som redaktør Tess Harper og ingen ringere enn Brennan Elliott som detektiv Logan O’Connor. Er du klar til å løse et nytt mysterium sammen med disse to? Les alt om den nye Crossword Mysteries-serien i denne bloggen.

Crossword Mysteries

Crossword Mysteries er en ny mysterieserie på WithLove og et absolutt tips for kryssord- og mysterie fans. Les videre for å bli bedre kjent med og finn ut hva serien handler om og hvorfor du bør se den.

Hva handler serien om?

I Crossword Mysteries blir vi kjent med Logan O’Connor som detektiv for New York Police Department og Tess Harper som kryssordredaktør i en avis. De blir kjent med hverandre når en gallerist blir funnet død og en av Tess sine kryssord blir funnet på åstedet. Hun blir involvert i etterforskningen og hennes verden blir snudd på hodet. Hvilke ledetråder fra gåtene hennes har noe med drapet å gjøre? Og hvilke ledetråder blir oversett?

Episodene

Det er 5 episoder av Crossword Mysteries. Hver episode blir Tess involvert i en ny forbrytelse og etterforskningen rundt dette. Tilfeldighet eller ikke? Dette er episodene:

  1. A Puzzle to Die For
  2. Proposing Murder
  3. Abracadaver
  4. Terminal Descent
  5. Riddle me Dead

Hvem blir du kjent med i Crossword Mysteries?

I Crossword Mysteries spiller to kjente WithLove-skuespillere. Dette er skuespillerne og karakterene de spiller.

Lacey Chabert som Tess Harper

Skuespillerinnen Lacey Chabert spiller rollen som Tess Harper, redaktør for kryssord i avisen. Hun er en smarting og blir involvert i politiets etterforskning når et av gåtene hennes blir funnet på åstedet. Med store vanskeligheter til å gi slipp på ting det prøver hun å finne ut om kryssordet hennes har noe med drapet å gjøre. Hun søker etter ledetråder, men det er ikke uten risiko.

Du kjenner sikkert Lacey Chabert som Gretchen fra suksessfilmen Mean Girls, men visste du at hun også spiller i WithLove-filmer? Du kan se henne i julefilmen Time for Us to Come Home for Christmas. Tidligere har hun også vært å se i den romantiske filmen Moonlight in Vermont.

Brennan Elliott som Logan O’Connor

Brennan Elliott er en av de store Hallmark-skuespillerne. Han spiller i en rekke filmer. Du kjenner ham kanskje igjen fra filmene The Perfect Pairing og All Summer Long, begge kan du se på WithLove.

I Crossword Mysteries blir vi kjent med ham som den sta detektiven Logan O’Connor. Han jobber for New York Police Department under farens ledelse. Når Tess kommer for å fortelle ham at hun har funnet ledetråder i kryssordene, tar han det ikke seriøst med det første. Men Tess gir seg ikke, så han bestemmer seg for å undersøke dette likevel. På denne måten endres han sakte fra en sta detektiv som ikke trenger hjelp, til en sjarmerende detektiv som er åpen for Tess sin hjelp.

Barbara Niven som tante Candace

Barbara Niven spiller Tess’ tante Candace. Vi blir kjent med henne i første episode. Candace var venn med offeret, gallerieieren Alan Nightingale og hans kone. Hun er Tess sin støttespiller og kommer tilbake hver episode.

Ser Barbara Niven kjent ut? Du kjenner henne kanskje også fra birollene hennes i WithLove-filmene Love Takes Flight og Love on the Menu.

Bonus: Kryssord

Liker du å løse kryssord akkurat som Tess? Da har vi en fin gave til deg! Hallmark tilbyr tre forskjellige kryssord, knyttet til episodene av Crossword Mysteries. Kan du løse alle?

Kos deg med kryssordene!


Har du ikke WithLove-abonnent ennå? Start din gratis prøveperiode nå og se 7 dager gratis!

Vil du se flere mysterier? Se en oversikt over de mest spennende mysterieseriene på WithLove her eller les mer om mysteriene våre her.

Crossword Mysteries

Press ESC to close