Lyst på mer spenning? Se Frankie Drake Mysteries nå!

  • 17 mai 2023

Det er selvfølgelig herlig å svimle bort med våre kjekke mannfolk, romantiske historier eller flotte serier. Men innimellom kan det selvsagt være litt mer spennende og mystik. Så nyt dette mysteriet på WithLove: Frankie Drake Mysteries!

Frankie Drake Mysteries

Hva handler Frankie Drake Mysteries om?

I denne spennende mystery serien følger vi Frankie Drake, Torontos eneste kvinnelige privatetterforsker. Liker du filmer og serier satt til 1920 tallet? Da er dette noe for deg! Historien utspiller seg i 1920. Frankie Drake tar saker fra politiet som de ikke kan håndtere eller ikke vil ta på seg. Og den første episoden er veldig spennende fra første sekund: Frankie er mistenkt nummer én i et ran, men finner så ut at hennes avdøde far har noe med det å gjøre…

Frankie og Ernest

Karakterene

Heldigvis er ikke Frankie Drake alene og har et helt damelag rundt seg. Først ut er Trudy, hennes partner in crime. Frankie og Trudy får hjelp av Mary, en politimoraloffiser, og Flo, som jobber som obdusent i byen.

Er du en ekte fan av WithLove? Da er det riktig at du ser kjente fjes. Hovedrolleinnehaver Lauren Lee Smith (Frankie) spiller også i filmen The Wedding Ring. Du kjenner kanskje Rebecca Liddiard (Mary) fra den romantiske komedien Lease on Love og kjekkasen Steve Lund, som spiller redaktør Ernest Hemingway, du kanskje kjenner ham igjen fra Secret Millionaire.

Morsomt å vite: Frankie Dranke Mysteries består av ikke mindre enn fire sesonger og alle sesongene vises på WithLove!

Er du nysgjerrig på enda flere mysterier? Da er WithLove det rette stedet for deg! Vi har mange spennende mysterier å løse. Se for eksempel alle episodene av Crossword Mysteries eller gå på en kulinarisk etterforskning med The Gourmet Detective. Du har nok å velge på!


Frankie Drake Mysteries - Mary en Trudy
Mary og Trudy

Har du ikke et WithLove-abonnement ennå, og vil du kose deg med disse spennende seriene? Start prøveabonnementet ditt nå og prøv de første 7 dagene gratis.

Vil du se flere mysterier? Se en oversikt over de mest spennende mysterieseriene på WithLove her.

Press ESC to close