Romantiske sommerfilmer for å holde deg i ferieånden

  • 6 september 2023

Ferien er over og sommeren er nesten over. Leter du etter en måte å holde på ferieånden? Da er WithLove det rette stedet for deg! Med disse romantiske feriefilmene kan du holde på feriestemningen en stund. Vil du en tur til stranden eller reise på ferie til Hawaii? 

Dance of the Heart 

Hva om du har suksess i arbeidslivet, men fortsatt savner noe i livet? Leah skal på ferie til Hawaii! Hun tar i all hemmelighet dansetimer og oppdager en ny lidenskap. Kan det også ha noe å gjøre med den kjekke Ikaika som bor på øya?

Dance of the Heart

Love in Bloom 

Blomsterhandler Amelia er søsterens brudepike og reiser fra Chicago til Australia for bryllupet hennes. Vel fremme, viser det seg at søsteren og forloveden hennes sitter fast der de er på ferie på grunn av en storm! Og det er fortsatt mye å ordne før bryllupet, så Amelia gjør sitt beste. Hun får hjelp av den kjekke veterinæren Grayson, som også er forlover. De er helt forskjellige og er ikke enige i hvordan ting skal organiseres. Kan de redde brudeparets store dag sammen?

Love in Bloom

Love in the Sun 

Når kjærestene Alana og Kai fullfører videregående, reiser Alana på college i Chicago og Kai blir igjen i Florida. De blir enige om å være sammen for alltid, men de vokser til slutt fra hverandre. Ti år senere har Alana utviklet en vellykket datingapp og har nettopp forlovet seg med Evan. For å fortelle den gode nyheten til faren, besøker hun faren i Florida. Og der møter hun også Kai igjen! De har begge fortsatt følelser for hverandre, men nå er Alana forlovet. Hvem vil hun velge?

Love in the Sun

Dare to Say Yes 

Det bare en av de dagene da du burde holde deg i senga: å bli sparket fra jobben og dumpet samme dag! Det skjer med Michelle, men heldigvis har bestevenninnen Sara en løsning! De drar sammen til et spa som tilbyr et «Bare si ja»-program, men Michelle ønsker virkelig å reise hjem så snart som mulig. Selv om hun møter kjekke Jack. Vil hun til slutt tørre å si «ja» til ham? 

Dare to Say Yes

Love at the Lodge 

Det er opp til advokat Emma å arrangere firmafesten for kollegene. De overnatter på Liams hytte og i bytte mot en forfremmelse får Emma i oppgave å overtale ham til å selge hytta. Men så inntreffer katastrofen; alt som kan gå galt, går galt. Kan hun fortsatt fullføre oppdraget sitt? Eller kan Liam vise henne at livet ikke bare handler om jobb?

Love at the Lodge

Love in the Maldives 

Pakk kofferten, vi setter oss på flyet til Maldivene! Forfatteren Rae reiser verden rundt i jobbsamenheng og hennes neste stopp er Maldivene. Hun vil skrive en historie om det legendariske skipsvraket som finnes der, men hun kunne trenge litt hjelp. Heldigvis møter hun dykkeren Jared, som kan hjelpe henne i søket! De drar på eventyr sammen, og kan finne mer enn bare denne skatten.

Morsomt å vite: hovedpersonene Jocelyn Hudon og Jake Manley er også et par utenfor kamera!

Love in the Maldives


Er du fortsatt ikke klar for å komme deg ut av feriestemningen etter disse ti filmene? Se her for flere sommerfilmer eller les denne bloggen med flere tips!


Har du ikke WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis.

Press ESC to close