Topp 10 beste romantiske filmer og serier i 2023

  • 19 desember 2023

Hvike er de 10 beste filmene og seriene i 2023? Vi har listet dem opp for deg! Dere elsker filmer om kongelige det er helt klart. Ikke mindre enn halvparten av listen har romantiske filmer med et kongelig preg! Hvilke filmer finner du på listen? Les videre: dette er topp 10 beste romantiske filmer og serier av 2023!

Beste romantiske filmer og serier i 2023

Kjekke karer og en romantisk historie; Hos WithLove er du alltid på rett sted for din del av romantikken. Dette er de 10 beste filmene og seriene i 2023!

10. The Wedding March

En bryllupsserie du kan binge deg til, det er The Wedding March. Denne serien er full av kjærlighet, bryllup og mange kjente fjes. For eksempel spiller Jack Wagner fra When Calls the Heart den kjekke Mick, men også Cindy Busby fra Unleashing Mr. Darcy, Tyler Hynes fra Falling for You og mange andre kjente skuespillere spiller hovedrollene i The Wedding March! Denne serien handler om Olivia og Mick, to kjærester på videregående som møtes igjen etter 20 år. Gnister flyr med en gang, men Olivia er i ferd med å gifte seg med Josh. Vil de tørre å følge hjertet sitt?

9. Matching Hearts

Denne filmen har alt: romantikk, Falling for You-skuespillerinnen Taylor Cole og WithLove kjekkasen Ryan Paevey! Og i denne filmen er han fortsatt singel! Tror du på det? I Matching Hearts prøver matchmaker Julia å overtale den evige ungkaren Daniel til å bruke tjenestene hennes. For hvis hun klarer å koble ham opp, blir hum forfremmet på jobben. Daniel godtar motvillig tilbudet hennes og sammen ser de etter den perfekte kvinnen for ham. Men vil hun være i stand til å koble opp med Daniel eller er matchen hans nærmere enn hun tror?

8. Love in Bloom

Hva om du blir sittende fast på et feriested noen dager før ditt eget bryllup? Det skjer med søsteren til blomsterhandleren Amelia. Hun reiser til vakre Australia som brudepike, men så får hun høre at søsteren ikke kan forlate der hun er på ferie grunn av en storm. Og mens det er mye som skal ordnes til den store dagen. Heldigvis kan forlover og veterinær Grayson hjelpe henne. Vil de klare å redde dagen for brudeparet og bryllupet?

7. Mountain Rescue Romance

Med dette kalde været har du bare lyst til å gjøre én ting: ligge på sofaen med en kopp te og en herlig vinterfilm! I Mountain Rescue Romance kan forsker Heather (Ashley Newbrough, også kjent fra Saving Christmas Spirit og Blue Moon Ball) bruke teknologien sin til å forutsi snøskred i Glacier National Park. Men lederen av Mountain Rescue, den kjekke Chris (Stephen Huszar, kjent fra The Jane Mysteries) tror ikke på dette i det hele tatt. Heather er nysgjerrig på hvordan han jobber og de tilbringer mer og mer tid sammen. Til tross for forskjellene deres, kan de fortsatt hjelpe hverandre?

6. Home for a Royal Heart

Nok en film med nydelige Dan Jeannotte og Brittany Bristow! I Home for a Royal Heart gjør eiendomsmegler Erin alt hun kan for å kjempe imot forandringer i byen hennes. Når hun leter etter en kjøper, møter hun den kjekke Theo. Han avslører ikke mye om privatlivet og ser ut til å skjule noe. Hva om Erin finner ut hemmeligheten hans?

5. Lease on Love

Det er en av de første filmene som ble utgitt i 2023 på WithLove: Lease on Love. Poppy jobber som markedsfører med en ny klient, Milo. For å hjelpe ham med å få tak i toppleiligheten i leilighetskomplekset hennes later de som om de er forlovet. Men hva tenker Poppys virkelige forlovede om det?

4. Picture Perfect Romance

Tør du å gi kjærligheten en ny sjanse? Etter at Zoey blir forlatt ved alteret av sin eks-forlovede, vil hun ikke lenger ha noe med kjærlighet å gjøre og bestemmer seg for å gi opp lidenskapen for bryllupsfotografering. Når en barndomsvenninne ber henne fotografere bryllupet hans, aksepterer hun invitasjonen under tvil. Og når hun uventet møter eksen sin der, blir hun tvunget til å møte fortiden sin.

3. The Royal Nanny

Den første julefilmen som ble sluppet denne sesongen på WithLove var en umiddelbar hit! Og det er ikke overraskende, det er tross alt en julefilm med en kjekk prins spilt av Dan Jeannotte! Han spiller rollen som prins Colin og det er en ukjent fare som truer kongefamilien. Agent Clair går derfor undercover som kongelig barnevakt for Colins nevø og niese. Kan hun holde barna trygge i julen og ikke falle for Prince Colins sjarm?

2. When Calls the Heart

Hvis det er én serie som holdt deg opptatt i år, er det Hallmark-serien When Calls the Heart. Sesong 9 og 10 kom i år. Elizabeth er nå en høyt elsket lærer i Hope Valley, og etter ektemannen Jacks død, fant hun kjærligheten igjen med den kjekke Lucas. Hvordan fortsetter historien? Du vil se det i 2024, når sesong 11 slippes på WithLove!

1. A Royal in Paradise

Og på nummer 1… selvfølgelig en film om kongelige: A Royal in Paradise! Sol, hav, strand og en kjekk prins! Forfatteren Olivias forhold er nettopp over og hun også sliter med skrivesperre, så hun drar på ferie til en tropisk øy med en venn. Og som om hun ikke er uheldig nok, støter hun også på sin splitter nye eks der! Heldigvis kommer den kjekke Alexander til unnsetning. Men han skjuler sin sanne identitet…


Dette er de 10 beste filmene og seriene i 2023, alle tilgjengelige på WithLove! Hvem var din favoritt?

Har du ikke et WithLove-abonnement ennå, men vil du nyte disse romantiske filmene og seriene? Så tegn et gratis prøveabonnement nå.

Press ESC to close