Dierendag vier je met WithLove!

  • 30 september 2021

4 oktober is het is weer zover: dierendag: de dag om je huisdier even lekker in het zonnetje te zetten. Hoe kan je deze dag beter vieren dan met een romantische film over liefde en dieren? Speciaal voor jou en je harige vriend hebben wij de leukste dierenfilms uitgekozen. Dus pak je trouwe viervoeter erbij en ga er samen lekker voor zitten. Want dierendag vier je met WithLove

Like Cats & Dogs

Ben jij een honden- of kattenpersoon? Lara houdt van honden, terwijl Spencer helemaal gek is op katten. Ze boeken los van elkaar een een vakantie om tot rust te komen, maar door een reserveringsfout belanden ze in hetzelfde vakantiehuisje. Mét hun huisdieren! Net als hun huisdieren zijn ze elkaars totale tegenpolen, maar ze moeten toch een manier vinden om er samen een mooie vakantie van te maken. Als dat maar goed gaat…

Vier dierendag met WithLove! - Love at First Bark

Love at First Bark

Is love all you need? Julia besluit haar eerste hond te adopteren. Alleen heeft zij geen idee hoe je een hond nou moet opvoeden. Ze gaat in de eerste instantie voor een love is all you need aanpak, maar dit werkt toch niet zo goed als ze had gehoopt. Kan de charmante hondentrainer Owen haar helpen? Owen en Julia ontwikkelen een vriendschap, maar dat zou nog wel eens meer kunnen worden. Wie weet blijkt die love is all you need aanpak toch bij iemand te werken…

Vier dierendag met WithLove! - Love And Sunshine

Love and Sunshine

Een hond biedt troost bij een gebroken hart,  zeggen ze. Ally is gedumpt door haar verloofde en heeft een gebroken hart. Ze vindt troost en liefde in het opvangen van de hond Sunshine. Maar als Sunshine’s baasje, de aantrekkelijke militair Jake, terugkeert uit het leger, wil hij zijn hond terug. Zal Ally weer alleen achtergelaten worden?

Vier dierendag met WithLove! - Heartland

Heartland (serie)

Heart for horses. Amy is een paardenfluisteraar en helpt mishandelde en verwaarloosde paarden op haar paardenranch. Samen met haar opa en zus probeert zij het familiebedrijf te redden en de droom van haar overleden moeder in leven te houden. Wanneer de knappe badboy Ty komt werken op de ranch, krijgt Amy het maar druk…

Vier dierendag met WithLove! - Love Unleashed

Love Unleashed

De leukste feestjes zijn puppyfeestjes! Hailey is een echte puppy-fanaat en organiseert puppyfeestjes voor haar werk. Ze ontmoet de knappe, alleenstaande vader Ryan en wil hem meteen beter leren kennen. Naarmate ze samen tijd doorbrengen, krijgen zij steeds meer gevoelens voor elkaar. Maar er ontstaan twijfels wanneer Hailey ontdekt waar Ryan werkt.

Vier dierendag met WithLove! - Hometown Hero

Hometown Hero

Niet iedereen gelooft in ware liefde… Kelsey is hier ook cynisch over. Ze is een echtscheidingsbemiddelaar en moet plots op de hond van een klant passen. Ze krijgt een hoop liefde en warmte van de hond. Dan komt ze in contact met de charmante dierenarts Jake. Naarmate ze elkaar beter leren kennen, krijgt Kelsey gevoelens voor hem. Kunnen Jake en de hond haar in ware liefde doen geloven?


Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Op zoek naar meer dierenfilms? Bekijk hier onze tips.

Press ESC to close