Dierendag vier je met WithLove!

  • 30 september 2021

4 oktober is het is weer zover: dierendag! De dag om je huisdier even lekker in het zonnetje te zetten. Hoe kan je deze dag beter vieren dan met een romantische film over liefde en dieren? Speciaal voor jou en je harige vriend hebben wij de leukste dierenfilms uitgekozen. Dus pak je trouwe viervoeter erbij en ga er samen lekker voor zitten. Dierendag vier je met WithLove!

Films met dieren

Like Cats & Dogs

Ben jij een honden- of kattenpersoon? Lara houdt van honden, terwijl Spencer helemaal gek is op katten. Ze boeken los van elkaar een een vakantie om tot rust te komen, maar door een reserveringsfout belanden ze in hetzelfde vakantiehuisje. Mét hun huisdieren! Net als hun huisdieren zijn ze elkaars totale tegenpolen, maar ze moeten toch een manier vinden om er samen een mooie vakantie van te maken. Als dat maar goed gaat…

Vier dierendag met WithLove! - Love at First Bark

Love at First Bark

Is love all you need? Julia besluit haar eerste hond te adopteren. Alleen heeft zij geen idee hoe je een hond nou moet opvoeden. Ze gaat in de eerste instantie voor een love is all you need aanpak, maar dit werkt toch niet zo goed als ze had gehoopt. Kan de charmante hondentrainer Owen haar helpen? Owen en Julia ontwikkelen een vriendschap, maar dat zou nog wel eens meer kunnen worden. Wie weet blijkt die love is all you need aanpak toch bij iemand te werken…

Vier dierendag met WithLove! - Love And Sunshine

Love and Sunshine

Een hond biedt troost bij een gebroken hart,  zeggen ze. Ally is gedumpt door haar verloofde en heeft een gebroken hart. Ze vindt troost en liefde in het opvangen van de hond Sunshine. Maar als Sunshine’s baasje, de aantrekkelijke militair Jake, terugkeert uit het leger, wil hij zijn hond terug. Zal Ally weer alleen achtergelaten worden?

A Tail of Love

A Tail of Love

Bella runt samen met haar oma Lily een hondenopvangcentrum. Ze dreigen alleen te moeten sluiten als blijkt dat hun opvangcentrum op grond staat van iemand anders. Bella doet haar uiterste best om de originele papieren terug te vinden waarmee ze kan bewijzen dat haar oma de rechtmatige eigenaar is. Ze kan gelukkig rekenen op de hulp van de knappe militair JR. Hij heeft meteen een goede klik met opvanghand Indie, maar het lijkt erop dat hij voor Bella óók iets voelt.

Series met dieren voor dierendag

Naast deze leuke films met dieren, hebben we ook een aantal series voor je om te kijken met dierendag!

Vier dierendag met WithLove! - Heartland

Heartland

Heart for horses. Amy is een paardenfluisteraar en helpt mishandelde en verwaarloosde paarden op haar paardenranch. Samen met haar opa en zus probeert zij het familiebedrijf te redden en de droom van haar overleden moeder in leven te houden. Wanneer de knappe badboy Ty komt werken op de ranch, krijgt Amy het maar druk…

When Hope Calls

When Hope Calls

De When Calls the Heart spin-off serie When Hope Calls draait om de zusjes Lillian en Grace en speelt zich af in 1916 in het stadje Brookfield, waar men zich voornamelijk te voet en te paard verplaatst. Het is de droom van de zussen om hun eigen weeshuis te openen en daar krijgen ze nu de kans voor. Een serie vol liefde, moed, ranchers, paarden en knappe cowboys!

Meer weten over When Hope Calls? Lees in dit blog alles over deze meeslepende serie.


Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Op zoek naar meer dierenfilms? Bekijk hier ons overzicht.

Press ESC to close