Deze bekende acteurs en actrices zie je op WithLove!

  • 13 januari 2022

Er staan heel veel films op WithLove met natuurlijk de leukste acteurs en actrices. En zo ook hele bekende. Maar waar kan je ze dan van kennen? Wij hebben de meest bekende (en de leukste hunks) voor je op een rijtje gezet!

Chad Michael Murray

Chad is een Amerikaanse acteur en je raadt het al… Ook voormalig model. Maar dat was al duidelijk toch? Hij heeft al heel wat rollen als hunk gespeeld zoals in Freaky Friday en A Cinderella Story met Hilary Duff. Op WithLove is hij te zien in de zomerfilm The Beach House als de knappe hunk Brett en in de strandfilm Sand Dollar Cove als Brody! Leuk weetje; er ging heel lang een roddel rond over Chad dat hij een neuscorrectie heeft ondergaan… Maar dit was helemaal niet waar. Hij is een keer aangevallen door drie jongens in de Burger King en brak toen zijn neus!

Ben Hollingsworth

Ben (voluit Benjamin Allen Nicolas Hollingsworth) heeft al in heel wat bekende films en series gespeeld. Onder andere Heartland, Suits, Virgin River, Once Upon a Time en Signed, Sealed, Delivered. Ben is een Canadese acteur en (helaas voor de vrijgezelle vrouwen) al meer dan 12 jaar samen met zijn vrouw. Hij heeft wel een hele beroemde ex met wie hij ruim drie jaar samen was, namelijk Nina Dobrev! Kan je geen genoeg krijgen van Ben Hollingsworth? Kijk dan naar de prachtige film Can’t Buy my Love op WithLove!

Sarah Drew

Als je Grey’s Anatomy kijkt, kan je niet om Sarah Drew heen. Zij speelde namelijk bijna 10 jaar lang de rol van April Kepner. Het was helemaal niet de bedoeling dat ze zo lang in Grey’s Anatomy zou blijven. De afspraak was slechts twee afleveringen maar dit er zijn er 204 geworden… Oeps. Sarah acteert al heel lang. Zo is ze al in bijna 50 series en films te zien! Bij WithLove is ze te zien in de prachtige dramafilm One Summer samen met de ook niet onbekende tegenspelers Amanda Schull en Sam Page.

Press ESC to close