Waarom je Unleashing Mr. Darcy écht moet zien!

  • 29 maart 2022

Als je Mr. Darcy hoort denk je automatisch aan Pride and Prejudice; deze film is de inspiratie geweest voor de film Unleashing Mr. Darcy uit 2016. Ook hier hebben we een Elizabeth en een Mr. Darcy. Het is een heerlijke romantische film om bij weg te zwijmelen; een echte must-see!

Unleashing mr darcy

Waar gaat Unleashing Mr. Darcy over?

Elizabeth heeft een prachtige ras hond; een Cavalier King Charles Spaniël. Ze krijgt de kans om mee te doen aan een fancy hondenshow in New York. Hier ontmoet ze 1 van de juryleden: Donovan Darcy. Hij komt in de eerste instantie aristocratisch en onbeleefd over en Elizabeth vindt hem meteen al irritant. Stiekem voelen ze zich wel tot elkaar aangetrokken. Maar na een aantal misverstanden wordt dit op de proef gesteld. Kunnen ze hun eigen koppigheid aan de kant schuiven en elkaar echt leren kennen voor wie ze zijn? Je ziet het in Unleashing Mr. Darcy! Wil je wat meer een beeld bij waar Unleashing Mr. Darcy over gaat? Klik hieronder om de trailer te bekijken!

Unleashing mr darcy
Elizabeth & Mr Darcy

Elizabeth & Mr. Darcy in Unleashing Mr. Darcy

Iedereen kent natuurlijk de film Pride & Prejudice, gebaseerd op het boek van Jane Austen uit 1813. Deze film heeft vele andere films en verhalen geïnspireerd met de dynamiek tussen de twee love interests. Stiekem zie je deze dynamiek in bijna iedere romantische film terug. Maar in Unleashing Mr. Darcy zijn de twee hoofdpersonages zelfs vernoemd naar de orginele personages uit Pride & Prejudice. In Unleashing Mr. Darcy zijn de twee hoofdpersonages Elizabeth Scott en Donovan Darcy. Elizabeth wordt gespeeld door de getalenteerde Cindy Busby en Donovan door de knappe Ryan Paevey. Uiteraard is Elizabeth geïnspireerd op de koppige Elizabeth Bennet en Donovan Darcy op de arrogante Mr. Darcy. En door deze twee acteurs is Unleashing Mr. Darcy nog meer aan te raden om te kijken! Maar wie zijn deze acteurs en waar ken je ze van?

Ryan Paevey
Ryan Paevey als Mr Darcy

Ryan Paevey

Allereerst een leuk weetje over deze knappe acteur: zijn volledige achternaam is Paevey-Vlieger. Zijn vader is namelijk van Nederlandse (en Indonesische) afkomst! Ryan is bekend als acteur, maar is ook model. Dit is natuurlijk helemaal niet raar, want deze man is ontzettend knap! Ryan is bekend geworden met zijn rol als Nathan West in de serie General Hospital. Hierna is hij veel Hallmark films gaan doen (gelukkig voor ons). Misschien ken je hem nog wel van de leuke zomerfilm Two Tickets to Paradise (alleen te zien in Nederland) en de romantische film BFF Bride. Nu kennen we hem als de nieuwe Mr. Darcy en wat zijn we toch blij dat Ryan deze rol in Unleashing Mr. Darcy op zich heeft genomen.

Nog 1 leuk weetje dan: Ryan heeft een motor die hij Lilith heeft genoemd.

Cindy Busby als Elizabeth Scott in Unleashing mr darcy
Cindy Busby als Elizabeth Scott

Cindy Busby

Wist je dat Cindy een Canadese actrice is? Ook is zij een echte WithLove bekende en schittert ze in een aantal films die je op WithLove kan kijken. Ze is het meest bekend van haar rol in de Canadese hit serie Heartland! Hier speelde ze Ashley Stanton. Ook speelde ze een paardenmeisje in de mooie film Autumn Stables. Verder ken je haar misschien nog wel van de film Romance on the Menu. En nu zien we haar als Elizabeth in Unleashing Mr Darcy die sinds kort op WithLove te zien is! Wat vind jij? Is ze een goede Elizabeth?

Cindy heeft in velen Hallmark films gespeeld en is daarmee een echte rom-com topper. Wil je meer weten over deze fantastische actrice? Lees dan ons blog over haar!

Waarom moet je Unleashing Mr Darcy nou echt kijken? De film heeft een super leuke verhaallijn met een echt klassiek liefdesverhaal. Niet alleen kan je genieten van een knappe Mr. Darcy, maar je ziet ook de leukste en schattigste honden voorbij komen! Je kijkt Unleashing Mr. Darcy op WithLove! Veel kijk plezier!

PS: Weet jij al wat de beste films op WithLove zijn op dit moment?


Probeer WithLove nu de eerste 7 dagen gratis!

Lees ook het blog over Can’t Buy my Love!

Press ESC to close