Romantische films in mei voor je must-see lijstje

  • 5 mei 2022

De maand mei is alweer aangebroken en dat betekent ook weer veel nieuwe romantische films. In dit blog vertellen we welke films in mei je kan verwachten. Dus pak je must-see lijstje er maar vast bij om te noteren welke films in mei je allemaal op WithLove kan kijken.

Films in mei

De volgende films komen in mei op WithLove, je kan dus de hele mei maand genieten met WithLove.

Films in mei How to find forever

How to Find Forever – 5 mei

Marley heeft een echt talent in het organiseren van verlovingen. Helaas is ze zelf een echte pechvogel als het gaat om het vinden van de liefde voor haarzelf. Ze is bezig met haar meest grootste verloving te plannen, maar dan ontmoet ze Curt die het allemaal in gevaar kan brengen. Toch heeft ze wel een klik met hem, zou hij misschien degene kunnen zijn die haar helpt met het vinden van haar eigen liefdesverhaal? Je ziet het in deze eerste film van films in mei!

Helaas is deze film alleen in Nederland te zien.

FIlms in mei A Royal Surprise

A Royal Surprise – 5 mei

Riley is gelukkig met haar vriend Mandla. Samen reizen ze af naar Zuid-Afrika om zijn familie te ontmoeten. Maar daar ontdekt Riley dat Mandla eigenlijk een prins is! Dit is niet het enige, want de familie van Mandla hebben zelf een vrouw voor hem uitgekozen. Riley moet zichzelf nu voor zijn familie bewijzen en ook vechten voor haar relatie met Mandla. Wat is sterker, de plicht naar je familie of de liefde?

Deze film is al even te zien in Nederland, maar is nieuw voor de Belgische kijkers.

Feeling Butterflies

Feeling Butterflies – 7 mei

In deze tweede op de lijst met films in mei speelt de knappe acteur Kevin McGarry de mannelijke hoofdrol! De film gaat over Emily, zij heeft een grote passie voor vlinders. Samen met een vriend heeft ze een bedrijf waar ze vlinders kweekt en die dan loslaten op evenementen. Voor Emily draait het echt om haar liefde voor vlinders, maar haar concurrent Mandy doet het alleen voor de winst. Wanneer Emily op een feestje de knappe alleenstaande vader Garrett ontmoet is er meteen een klik. Hij gaat Emily helpen met haar bedrijf en ondertussen krijgt Emily ook vlinders in haar buik.

The Wedding Planner

The Wedding Planner – 12 mei

Deze film ken je vast en zeker. Het is namelijk dé wedding planner die we allemaal kennen, namelijk Jennifer Lopez! In deze klassieke romantische film speelt Jennifer Mary een bruiloftplanner. Mary mag een grootse bruiloft plannen. Maar dan ontmoet ze de bruidegom, de knappe dokter Steve, gespeeld door Matthew McConaughey. Mary vindt Steve direct al heel leuk en ook Steve vindt Mary leuk. Ondertussen probeert Mary’s vader haar te koppelen aan Massimo die hoteldebotel is van Mary, maar Mary voelt totaal niets voor hem…

Deze film is alleen beschikbaar in Nederland.

Yellowstone Romance films in mei

Yellowstone Romance – 14 mei

Olivia schrikt zich rot wanneer haar beste vriendin zich al na 6 weken verloofd met haar vriend. Haar vriendin zou dan naar het plattteland moeten verhuizen. Om te laten zien dat het platteland niets voor haar is neemt Olivia haar en hun vriend mee naar een ranch. Maar ze worden niet heel warm ontvangen door de knappe cowboy Travis (Christopher Russell!). Olivia en Travis brengen tijd door samen en Olivia komt erachter dat ze toch meer gemeen hebben dan ze eerst dacht.

Win lose or love

Win, Lose or Love – 19 mei

Clara is een alleenstaande moeder en zet zich graag in voor de toneelclub op de school van haar kind. Ze ergert zich enorm aan de school die al het geld in de sportclubs stopt. Alleenstaande vader Alex werkt bij een reclamebureau en wil in de school een reclamefilmpje opnemen voor een sportwinkel. Ze zijn allebei co-president van de ouderraad en moeten gedwongen samenwerken. Het is een echte machtsstrijd tussen hen, maar na een tijdje krijgen ze toch respect voor elkaar en misschien wel meer…

Dont go breaking my hearts films in mei

Don’t Go Breaking My Heart – 21 mei

In deze film in mei speelt WithLove hunk Ryan Peavey de hoofdrol! Hij speelt Ben die is gedumpt door zijn ex Jennifer. Ben besluit om naar ‘Miranda’s Break-up Boot Camp’ te gaan. Hier probeert Mirande mensen met gebroken harten te helen en weer op weg te helpen. Ze heeft wel een regel; er mag niet gedatet worden tussen de leden. Terwijl ze Ben helpt krijgen ze gevoelens voor elkaar. Maar Ben is niet helemaal eerlijk geweest, wat gebeurt er als Miranda achter de waarheid komt?

The Wedding Arrangement

The Wedding Arrangement – 26 mei

Violet is een bloemiste die bloemstukken maakt voor feesten. Ze mag de bloemstukken maken voor een hele bijzondere bruiloft. Hiervoor wil ze dan ook bijzondere bloemen hebben. Ze roept de hulp in van de charmante natuurfotograaf Jack. Samen met Jack gaat ze de natuur in, opzoek naar speciale bloemen. Ze doen hun best om de bruiloft een groot succes te laten worden en ondertussen bloeit er tussen hen ook iets moois op.

Deze film van de films in mei op WithLove is helaas alleen in Nederland te zien.

English Estate films in mei

English Estate – 28 mei

Nora is een veelbelovende architecte in Los Angeles. Ze heeft een relatie met Daniel, maar ze realiseert zich dat ze allebei te druk zijn met hun belovende werkcarrières en maakt het uit met hem. Dan krijgt Nora op een dag ineens een telefoontje van de advocaat van haar oud-oom. Hij is overleden en heeft Nora een prachtig landhuis in Engeland nagelaten. Nora is van plan dit te verkopen zodat ze voor haar eigen architecten kantoor kan betalen. Ze reist af naar Engeland en ontmoet de lieve locals en zo ook de accountant van haar oom, Jamie. Maar Jamie wil er alles aan doen om het huis niet te verkopen.

Er zijn dus 8 nieuwe films in mei te zien voor de Nederlandse WithLove kijker. Voor de Belgische kijkers zijn er 6 nieuwe films in mei. Uiteraard lopen de series ook gewoon door. Hier zie je het hele aanbod in mei voor in Nederland. En hier kan je alles voor België zien.


Probeer WithLove de eerste 7 dagen gratis!

Lees ook ons blog over onze mooiste romantische series.

Press ESC to close