Ontmoet onze knappe cowboys!

  • 16 mei 2022

Bij WithLove zijn we gek op ranchfilms! Knappe cowboys en cowgirls, dieren en adembenemende filmsettings. Wat wil je nog meer? Ga er lekker voor zitten, we stellen onze knappe cowboys graag aan je voor!

Christopher Russell
Christopher Russell in Yellowstone Romance

Christopher Russell • Yellowstone Romance

Wij zijn gek op acteur Christopher Russell! Zijn nieuwste film Yellowstone Romance is vanaf vandaag te zien op WithLove. Hierin vertolkt hij de rol van cowboy Travis, die samen met zijn vader een ranch runt. Als er een groep vrienden uit de grote stad naar de ranch komt voor een vrijgezellenweekend, ziet Travis het helemaal niet zitten om ze te entertainen. Maar als hij Olivia beter leert kennen, ontstaat er toch een klik. Kan hij haar aan het boerenleven laten wennen?

Kevin McGarry
Kevin McGarry als cowboy

Kevin McGarry • Autumn Stables

Ook Kevin McGarry is een van onze favoriete acteurs. In de ontroerende film Autumn Stables speelt hij de knappe timmerman Jake die weduwe Autumn helpt om haar paardenranch te verkopen. Hij doet een bod en belooft weinig veranderingen aan te brengen. Omdat Autumn Jake én zijn bod wel ziet zitten, besluit ze de ranch aan hem te verkopen. Maar dan komt ze erachter dat hij iets voor haar geheim heeft gehouden…

Bonus: Heartland

Wist je dat Kevin McGarry ook een rol speelt in de populaire ranchserie Heartland? Vanaf seizoen 9 is hij te zien als veteraan Mitch Cutty. Jack heeft hem aangenomen als nieuwe hulp op de ranch. Hij krijgt niet bepaald een warm welkom op de reanch, maar hij wordt deel van de Heartland familie als hij gaat daten met Lou Flemming en ze een relatie krijgen.

Fun fact: vóór Kevin McGarry in Autumn Stables en Heartland speelde, kon hij niet paardrijden! Dit heeft hij moeten leren voor deze rollen. Gelukkig maar, want wij zien Kevin McGarry héél graag als cowboy! 😍 Wil je hem beter leren kennen? Lees in dit blog alles over acteur Kevin McGarry!

Wes Brown
Wes Brown in Under the Autumn Moon

Wes Brown • Under the Autumn Moon

Josh (Wes Brown) is een echte cowboy die samen met zijn zus eigenaar is van hun familieranch. City girl Alex krijgt van haar baas de opdracht een pittoreske ranch te kopen waar werknemers zich kunnen terugtrekken en ze heeft in de ranch van Josh de ideale plek gevonden. Alleen wil hij liever niet verkopen. Als Josh Alex de omgeving laat zien en haar kennis laat maken met het leven op de ranch, leren ze elkaar beter kennen en vliegen de vonken er vanaf.

Jonathan Stoddard
Jonathan Stoddard in Finding Love in Big Sky Montana

Jonathan Stoddard • Finding Love in Big Sky Montana

Hij is te zien als Josh in de prachtige film Finding Love in Big sky Montana. Josh komt na jaren weer in contact met zijn ex Paisley, gespeeld door Hedy Nasser. Ze is een echt country meisje en heeft de ranch van haar overgenomen. Alleen moet de ranch verbouwd worden, en daar heeft ze het geld niet voor. Met tegenzin vraagt ze Josh om hulp. Wil deze cowboy haar helpen?

Graham Wardle
Amber Marshall en Graham Wardle als Ty en Amy in Heartland

Graham Wardle • Heartland

Last but not least is de cowboy uit onze populaire serie Heartland: Graham Wardle! Graham speelt de rol van Ty. We leren hem in Heartland kennen wanneer hij net is ontslagen uit de jeugdgevangenis. Hij gaat aan de slag als stalknecht op de ranch en wordt later in de serie veearts. Ty en Amy leren elkaar kennen op Heartland. En hoewel ze elkaar in het begin niet mogen, worden ze toch al snel verliefd. Ty is stoer, lief, zorgzaam en kan ontzettend goed met dieren omgaan. Wat zoek je nog meer in een cowboy?

Meer over Graham Wardle

Wil je Graham Wardle beter leren kennen? Lees alles over hem, Ty Borden, de populaire serie Heartland en meer knappe cowboys in dit blog!


Heb je nog geen WithLove abonnement en wil je wel genieten van onze films met knappe cowboys? Start nu jouw proefabonnement en kijk 7 dagen gratis!

Kijk hier meer country & ranchfilms op WithLove.

Press ESC to close