5 romantische films om op Valentijnsdag te kijken

  • 7 februari 2023

Het is bijna zover, de dag van de liefde staat weer voor de deur. De dag om mensen van wie je houdt, extra aandacht te geven. Een bosje bloemen, een lief kaartje of een romantische filmavond. Met deze 5 filmtips kan je een heerlijke romantische filmavond plannen. Want wat is er nou lekkerder dan tijdens Valentijnsdag weg te dromen bij een heerlijke romantische film? Daarom deze 5 romantische filmtips om heerlijk bij weg te dromen, nu Valentijnsdag om de hoek is.

Valentijnsdagfilms

WithLove staat natuurlijk het hele jaar door in het teken van romantiek, maar met Valentijnsdag nog een beetje extra. Ben je benieuwd welke romantische filmtips we voor je hebben in de maand februari? Lees dan snel verder!

Love Locks

Love Locks

Lindsey Phillips woont samen met haar dochter Alexa in New York en werkt voor een kunstmagazine. Als haar dochter besluit om net als zij de kunstopleiding te volgen, reist ze af naar Parijs om haar op te zoeken. Terwijl ze nadenkt over een belangrijk zakelijk voorstel, komt ze haar oude vlam tegen. Zal de vonk tussen de twee opnieuw overslaan?

My Valentine

My Valentine

Catherine is klaar om haar plaats in te nemen in het bedrijf van haar moeder Debra. Vol energie en ideeën gaat ze aan de slag, want immers is de week voor Valentijnsdag een van de drukste tijden van het jaar. Ze wil dit jaar gaan voor een nog betere omzet dan vorig jaar, maar wanneer er per ongeluk nog eens 600 pallets met bloemen worden bezorgd, wordt Catherine gedwongen om samen met haar buurman Jack een wedstrijd te houden. En dat terwijl Debra plannen maakt om zoveel mogelijk winst te maken…

Blue Moon Ball

Grace Montauge is schijfster van beroep. Om het laatste deel van haar trilogie af te ronden, keert Grace terug naar haar geboorteplaats. Hier komt ze haar allereerste liefde genaamd Sean weer tegen en hij kan haar hulp wel goed gebruiken om de sluiting van een historische balzaal te voorkomen. Lukt het hen samen om het bijzondere Blue Moon Ball te redden?

Appetite for Love

Appetite for Love

Mina word door haar werkgever naar haar geboorteplaats Tennesse gestuurd. Met als opdracht om de eigenaar van een lokaal restaurant over te halen om zijn zaak te verkopen. Het restaurant heeft net een nieuwe eigenaar, maar dat blijkt Mina’s jeugdliefde Clay te zijn. Zal de vonk wederom weer over springen?

Matching Hearts

Matching Hearts

Julia (Taylor Cole) wil heel graag een partner vinden voor de knappe ondernemer Daniel (Ryan Paevey). Hij is nieuw in het dorp en ze probeert hem zover te krijgen om van haar diensten gebruik te maken. Hem als klant binnenhalen zou immers de kroon op haar werk betekenen, waardoor ze hogerop kan komen in de organisatie. Daniel aanvaardt haar aanbod met tegenzin. Terwijl Julia voor hem een geschikte partner probeert te vinden, lijkt hij eigenlijk maar één vrouw interessant te vinden… en dat is Julia!

Een liefdevolle Valentijnsdag voor iedereen

We kunnen het erover eens zijn dat Valentijnsdag om de liefde draait. En of je nou single bent of in een gelukkige relatie zit; iedereen verdient een beetje extra liefde op deze dag! Met onze 5 romantische filmtips voor de dag van de liefde, hoopt WithLove jou dit extra beetje liefde te geven.


Graag deze Valentijnsdag films kijken, maar nog geen WithLove abonnement? Probeer nu de eerste 7 dagen gratis!

Lees ook over onze mooiste romantische series!

Press ESC to close