5 films die je in maart kan zien bij WithLove

  • 28 februari 2023

De maand van de liefde is alweer bijna voorbij, maar niet getreurd, ook in de maand maart staan er weer veel nieuwe romantische films voor je klaar. Pak je must-see lijstje er alvast maar bij om te noteren welke films in maart je allemaal op WithLove kan kijken.

Films in maart

In de maand februari hebben we kunnen genieten van onder andere Love Locks, My Valentine, Matching Hearts en nog veel meer. Ben je benieuwd welke romantische films we voor je hebben in de maand maart? Lees dan snel verder!

Key to Love

Samantha is eigenaar van een boekwinkel en krijgt op een dag een telefoontje van Lauren of ze een bibliotheek van een landhuis wilt leeghalen. Samen met haar collega Brittany gaat ze naar de locatie toe en beginnen ze de bibliotheek leeg te halen. Als ze model Josh ontmoeten, denken ze dat hij een inbreker is, maar dan komen ze erachter dat hij het landhuis heeft geërfd! Als Samantha een mysterieuze antieke sleutel vindt in een boek, gaat ze samen met Josh op onderzoek uit… Leidt de sleutel ze naar iets speciaals?

Love to the Rescue

Sophia en Owen proberen hun ouders over te halen om een pup te adopteren. Kate, de moeder van Sophia, en Eric, de vader van Owen, gaan hiermee akkoord en de twee families zullen daarom de voogdij over de hond moeten delen. Single mom Kate wordt hierdoor geconfronteerd met haar angst opnieuw verliefd te worden. Lukt het Kate om haar angst te overwinnen en weer open te staan voor de liefde?

The Single’s Guidebook

Molly is een getalenteerde content creator en krijgt een verrassingsopdracht. Als ze dit goed doet maakt ze kans op promotie. Maar dan wordt ze gekoppeld aan Jackson, haar tegenpool. Zal ze leren om dan op eigen benen te staan of zal de liefde in de weg staan?

Love on your Doorstep

Maisie is een tv-presentatrice en heeft een nieuw idee voor een tv spotje. Wanneer ze haar pitch geeft, komt Wren opeens binnenlopen, de lokale bloemist. Maisie’s baas komt vervolgens op het idee om het tv spotje over de lokale bloemist te laten gaan. Ze overtuigt Wren om dit idee te gaan uitvoeren. Gaat het hun lukken samen om een succesvol programma neer te zetten?

Meet you in Scotland – vanaf 30 maart

Jen is schrijfster en wordt naar Schotland gestuurd om een onderscheiding voor haar baas in ontvangst te nemen. Eenmaal in Schotland aan gekomen, wordt ze aangezien voor Liv Harvii, een Schotse dichter. Ze doet zich vervolgens voor als Liv Harvii en komt haar favoriete dichter James MacDuff tegen. Ze groeien steeds dichter naar elkaar toe en nu moet Jen een belangrijke beslissing nemen: is het het waard om de waarheid te vertellen en misschien wel de man van haar dromen te verliezen?


Heb je nog geen WithLove abonnement en wil je wel genieten van deze nieuwe films? Start nu jouw proefabonnement en probeer de eerste 7 dagen gratis.

Press ESC to close