5 bra anledningar till att se Detective McLean

  • 3 februari 2021

Nytt på WithLove: Den spännande kriminalserien Detective McLean med en äkta stålkvinna, spelas av Kelli Williams. Hon har haft många olika roller under sin karriär som skådespelare: Läkare, advokat, brottsoffer av en seriemördare och agent hos NCIS. Men, rollen som hon tyckte var den viktigaste under de senaste åren var ändå rollen som mamma till sina tre barn. Läs 5 anledningar varför du verkligen måste se Detective McLean.

Allison är en äkta stålkvinna och det gillar vi här på WithLove! “Jag tycker att det är härligt att spela Allison eftersom hon är en sådan stark personlighet. Hon är verkligen tuff och inte rädd för något. Hon liknar mig. Den enda skillnaden är att Allison har en pistol och det har inte Kelli”, säger Williams med ett skratt.

Men samtidigt ser man även en av hennes mjukare sidor, eftersom hon är både karriärkvinna och mamma. “Det finns så många människor som försöker hitta en bra balans mellan rollen som mamma och jobbet utanför hemmet. Allison visar också att hon ibland tycker det är svårt och att det även kan gå helt fel ibland. Familjelivet påverkar alltid jobb, och tvärtom.”

“Att göra ett val har alltid konsekvenser, ett äktenskap är värt att kämpa för, och familjen är värdefull.”

Kelli Williams

Även Allison kämpar ibland som mamma. “Scenarioförfattaren (Sheryl J. Anderson, som var producent för ‘Charmed’ ett antal år) och jag har båda barn och därför känns serien så verklig. Ibland gör man helt enkelt sitt bästa och försöker klara vardagen. Och efteråt kan man uppleva att saker borde ha gått annorlunda men man lär sig nya saker hela tiden”.

Detective McLean ger även några råd för ett bra förhållande. “Att bjuda in syskonbarnen att bo hos dig, innebär mer oro och diskussioner. Och eftersom jag alltid arbetar kommer partnerförhållandet i skymundan vilket inte är romantiskt. Det är också just det som många par känner igen. “Dejtkvällar, prata mycket”: Allison och hennes man gör just det.

Familjen står centralt i den här serien. “Och det är verkligen viktigt för mig!”. Tim, spelas av Luke Perry (1966-2019), är hennes bror i serien. När hon blir tvungen att arrestera honom och han hamnar i fängelse, ser hon till att hans barn kan bo hos henne. Hon bär då ansvar inte bara för sin egen familj men även för de två syskonbarnen. “Jag har världens bästa bror och jag skulle inte veta vad jag skulle göra utan honom.”

Detective McLean är en härlig serie för alla personer som vill ha många bollar i luften samtidigt. Är du nyfiken på serien? Här kan du titta på Detective McLean.


Är du nyfiken på vårt utbud av serier och filmer? Testa nu 7 dagar gratis!

Källor:

UpTV

Fresnobee

Press ESC to close