5x Höstfilmer du inte får missa!

  • 25 oktober 2021

Hösten står i full blom och det inkluderar även vackra höstromanser. Dra på dig en tjocktröja, kryp under en filt och ha en stund för dig själv. Vi har valt ut de finaste höstfilmerna bara för dig. Glöm inte din mysigaste höstdryck för en optimal höstkänsla. Trevligt tittande!

Falling for you

Falling for You

Lacey håller i en singelbakningstävling för att samla in pengar till sin radiostation. När publikfavoriten plötsligt ställer in måste hon hitta en ersättare. Hon ser sin idealkandidat i den mystiske affärsmannen och mjukvaruingenjören Zac Malone. Förutom att han inte kan baka alls… Kan hon få bort honom från skärmen och få honom att bli kär i staden?

Love Struck Cafe

Love Struck Café

Arkitekten Megan skickas på uppdrag till sin hemstad. Där stöter hon på sin gamla kärlek Joe (Andrew Walker!), som dumpade henne helt utan anledning. Kan Megan lägga det förflutna bakom sig, och ge kärleken en andra chans?

English Estate

English Estate

Nora Cartwright är en framgångsrik amerikansk inredningsarkitekt. Hennes liv förändras drastiskt när hennes gammelfarbor Edmund Charles dör och hon får ärva hans gård Willowvale Manor i England. Hon behöver pengar till ett nytt kontor och bestämmer sig för att sälja den nyvunna egendomen – men det är lättare sagt än gjort. Och Edmunds affärspartner Jamie är inte direkt samarbetsvillig; han vill absolut inte att dödsboet ska säljas. Kan de komma fram till en kompromiss? Och kommer Nora vilja åka tillbaka till sitt liv i Los Angeles?

Taking the Reins

Taking the Reins

Skribenten Samantha återvänder till sin familjs hästranch. Hon slutade rida för många år sen, men vill ändå skriva om sin stora passion. Väl hemma måste hon möta sitt förflutna. Varför misslyckades hennes äktenskap med exmaken Luke? Och kan hennes kärlek till ridningen komma tillbaka?

Love, Of Course

Love, Of Course

Änkan Amy dotter Cara ska börja plugga på universitetet. När hon lämnar av sin dotter på skolan erbjuds Amy ett jobb som hjälpreda på den årliga hödstskördefestivalen. Hon måste jobba med professor Noah, men de klickar inte alls. Under samarbetet lär de dock känna varandra bättre, och när Amy erbjuds ett fast jobb blir hon överlycklig. Men så får Noah också ett jobberbjudande, på andra sidan jorden…


Har du inget abonnemang på WithLove än? Prova nu gratis!

Press ESC to close