5x Höstfilmer du inte får missa!

  • 25 oktober 2021

Hösten står i full blom och det inkluderar även vackra höstromanser. Dra på dig en tjocktröja, kryp under en filt och ha en stund för dig själv. Vi har valt ut de finaste höstfilmerna bara för dig. Glöm inte din mysigaste höstdryck för en optimal höstkänsla. Trevligt tittande!

5 Höstfilmer du inte får missa! - October Kiss

October Kiss

Poppy byter jobb stup i kvarten eftersom hon inte riktigt vet vad hon vill göra. Hon börjar jobba som barnflicka åt änklingen Ryans barn. Han är en riktig arbetsnarkoman och kan verkligen behöva Poppys hjälp. Poppy försöker lära dem om vad som är viktigt i livet: kärlek, familjen och glädjen i det lilla. Medan de förbereder inför Halloween, kommer Poppy och Ryan närmre varandra.

5 Höstfilmer du inte får missa! - Love Once & Always

Love, Once & Always

High school sweethearts Lucy och Duncan får båda ärva en vacker gammal herrgård. Duncan planerar att riva huset och bygga något nytt, men Lucy vill behålla herrgården som den är. Medan de försöker kompromissa tänds en gnista mellan dem, precis som tidigare.

5 Höstfilmer du inte får missa! - Harvest Love

Harvest Love

I denna fina romancefilm tar kirurgen Luna sin son på semester till familjens päronfarm. Hon lever ett hektiskt liv i Seattle och är ensamstående mamma. På semestern springer hon på den stilige biologen Will. Luna och hennes son stormtrivs med livet på landet, och samtidigt börjar Luna få känslor för Will. Kan hon ge upp storstadslivet för detta?

5 Höstfilmer du inte får missa! - Under the Autumn Moon

Under the Autumn Moon

Affärskvinnan Alex övertalar sin chef att investera i en vacker ranch där de anställda kan gå på retreat. Alex besöker ranchen och träffar den envise ägaren Josh. Han är en riktig cowboy som älskar sin familjegård, och är bara villig att sälja under förutsättningen att den förblir oförändrad. De kommer överens om att Alex bör stanna i några dagar för att lära känna stället, och Alex blir förälskad – inte bara i ranchen…

5 Höstfilmer du inte får missa! -  Autumn Dreams

Autumn Dreams

Annie och Ben gifte sig som tonåringar och ville tillsammans flytta till storstaden. Men Annies föräldrar satte stopp för detta och fick giftermålet ogiltigförklarat. Nu, många år senare, har båda skaffat nya liv med nya partners – men så plötsligt får de reda på att de fortfarande är gifta! Annie besöker Ben i storstaden för att reda ut det förflutna, men frågan är om de är redo för det…


Har du inget abonnemang på WithLove än? Prova nu gratis!

Vill du se fler höstfilmer? Se vårt utbud här.

Press ESC to close