Nytt: Wild Roses – Kärlek, Cowboys & Intriger

  • 8 december 2021

WithLove har en ny serie på G: Wild Roses! Att rancher är på tapeten är uppenbart i och med toppserien Heartland, och därför har vi nu en ny serie om cowboys och cowgirls. Den utspelar sig på Rivercross Ranch i Alberta, Canada, där avundsjuka grannar försöker sätta käppar i hjulet för familjen Henry. En charmig serie om två familjer som kämpar för sin egendom och för kärleken. Mys ner dig i soffan i vinter med Wild Roses. Spoiler: du kommer att se en gammal bekant titta förbi!

Uppdatering: Serien Wild Roses finns tyvärr inte längre på WithLove.

Nytt: Wild Roses - Kärlek, Cowboys & Intriger

I Wild Roses försöker David McGregor ta tillbaka Rivercross-egendomen. Hans framlidne far donerade marken till familjen Henry, men nu vill han ha den tillbaka. Trots sina pengaproblem vägrar de ge upp egendomen – de tycker att Rivercross tillhör dem och alltid kommer att göra.

Den kvinnliga familjen Henry
Familjen Henry består av mamma Maggie och hennes tre döttrar Kate, Lucy och Charlotte. Deras far dog för två år sedan och Kate har drivit ranchen sen dess. Systrarna har alla sin egen personlighet och ibland ryker de ihop, men de gör alla sitt bästa för att rädda ranchen. Dessa tuffa tjejer ger inte upp i första taget när det gäller att kämpa för familjens mark.

Familjen McGregor
Familjen Mcgregor äger ett oljebolag och bor på den närliggande gården Montrose Ranch. David McGregor står i spetsen för familjen och är far till sönerna Will och Peter samt dottern Rebecca. Will är en framgångsrik advokat och hjälper till med företaget. Peter är omogen och kan inte gör någonting rätt enligt sin far. Och så har vi Rebecca, rikemansdottern som mer än gärna hjälper sin far att bli av med familjen Henry. Hon är förlovad med Trevor, men är inte särskilt lojal mot honom. Och som om kampen om egendomen inte vore nog, har sönerna dessutom en crush på Henry-systrarna.

Måste ses
Denna serie är ett måste för alla Heartland-fans. Wild Roses utspelar sig också på en ranch, med snygga cowboys och cowgirls överallt. Och med den härliga introlåten Black Horse and the Cherry Tree av KT Tunstall kommer du omedelbart känna dig som hemma!

Luta dig tillbaka och njut! De första avsnitten av Wild Roses kan nu ses på WithLove. Två nya avsnitt släpps varje vecka!

Har du inget WithLove-abonnemang än? Starta din gratis provperiod nu!

Press ESC to close