De här kända skådespelarna kan du se på WithLove!

  • 13 januari 2022

På WithLove har vi många filmer, självklart med de bästa skådespelarna. Men var känner man igen dem ifrån? Vi har listat de kändaste (och trevligaste hunkarna) för dig!

Chad Michael Murray

Chad är en amerikansk skådespelare och du gissade rätt… Även tidigare modell. Men det är ju uppenbart, eller hur? Han har spelat en massa roller som hunk, t.ex. i Freaky Friday och i A Cinderella Story med Hilary Duff – men På WithLove kan han ses i sommarfilmen The Beach House som den stilige hunken Brett och i strandfilmen Sand Dollar Cove som Brody! Kul att veta: Det gick länge ett rykte om att Chad plastikopererat näsan… Men det var inte alls sant. Han blev attackerad av tre killar inne på en Burger King och bröt helt enkelt näsan!

Ben Hollingsworth

Ben har redan spelat många välkända filmer och serier. Heartland, Suits, Virgin River, Once Upon a Time och Signed, Sealed, Delivered. Ben är en kanadensisk skådespelare och (tyvärr, singeltjejer) har varit tillsammans med sin fru i över 12 år. Han var ett väldigt känt ex som han var tillsammans med i mer än tre år, nämligen Nina Dobrev! Kan du inte få nog av Ben Hollingsworth? Då ska du se de fina filmerna Can’t Buy My Love och Love Under the Olive Tree på WithLove!

Sarah Drew

Sarah Drew

När man tittar på Grey’s Anatomy kan man inte missa Sarah Drew. Hon spelade rollen som April Kepner i nästan 10 år. Det var inte meningen att hon skulle stanna på Grey’s Anatomy så länge. I början skulle det bara vara två avsnitt, men det blev 204… Oj. Sarah har skådespelat länge. Hon har redan medverkat i nästan 50 serier och filmer! På WithLove kan hon ses i den vackra dramafilmen One Summer tillsammans med de inte helt okända motspelarna Amanda Schull och Sam Page.


Har du inget abonnemang på WithLove än?
Börja din gratis provperiod idag och njut av de finaste romantiska filmerna och serierna.

Press ESC to close