De här kända skådespelarna kan du se på WithLove!

  • 13 januari 2022

På WithLove har vi många filmer, självklart med de bästa skådespelarna. Men var känner man igen dem ifrån? Vi har listat de kändaste (och trevligaste hunkarna) för dig!

Chad Michael Murray

Chad är en amerikansk skådespelare och du gissade rätt… Även tidigare modell. Men det är ju uppenbart, eller hur? Han har spelat en massa roller som hunk, t.ex. i Freaky Friday och i A Cinderella Story med Hilary Duff – men på WithLove kan han ses i filmen The Beach House som snyggingen Brett! Kul att veta: Det gick länge ett rykte om att Chad plastikopererat näsan… Men det var inte alls sant. Han blev attackerad av tre killar inne på en Burger King och bröt helt enkelt näsan!

Steven R. McQueen

Steven R. McQueen, även känd som Jeremy Gilbert i The Vampire Diaries, Elena Gilberts snygga brorsa. Han dök även upp i serien Chicago Fire, men hos oss kan han ses i filmen Home by Spring – en underbar film om två barndomsvänner som hittar tillbaka till varandra igen. Det kommer inte som en överraskning att Steven dessutom är modell.

Ben Hollingsworth

Ben har redan spelat många välkända filmer och serier. Heartland, Suits, Virgin River, Once Upon a Time och Signed, Sealed, Delivered. Ben är en kanadensisk skådespelare och (tyvärr, singeltjejer) har varit tillsammans med sin fru i över 12 år. Han var ett väldigt känt ex som han var tillsammans med i mer än tre år, nämligen Nina Dobrev! Kan du inte få nog av Ben Hollingsworth? Se då den fina filmen Can’t Buy My Love på WithLove!

Jonathan Bennett

Jonathan har varit i branschen i mer än 20 år. Hans kändaste film är Mean Girls med Lindsay Lohan från 2004, men på WithLove känner du igen honom från A Country Romance. Hans senaste film, The Christmas House, är lite annorlunda – i den spelar han ena halvan av ett gaypar som vill adoptera ett barn. Det är Hallmarks första julfilm med ett samkönat par!

Becca Tobin

Becca Tobin är en amerikansk skådespelerska, sångare och dansare. Hon är mest känd för sin roll som Kitty Wilde i Glee, men vi känner igen henne som Jessica från filmen Do I Say I Do? Och snart kommer vi att kunna se henne i Love at First Dance på WithLove!


Har du inget abonnemang på WithLove än?
Börja din gratis provperiod idag och njut av de finaste romantiska filmerna och serierna.

Press ESC to close