5 romantiska vinterfilmer att drömma sig bort till

  • 3 februari 2022

När det är kallt ute är det härligt att åka skridskor eller pulka i snön. Men för den som föredrar att hålla sig inomhus har vi goda nyheter: WithLove är rätt ställe för en underbar, romantisk vinterfilm! Mys ner dig i soffan med en kopp te eller varm choklad under en filt och se de här filmerna! Detta är de 5 mest underbara och romantiska vinterfilmerna på WithLove.

Romantiska vinterfilmer

Vinterfilmer - Taking a Shot at Love

Taking a Shot at Love

NHL-ishockeystjärna Ryan Cooper är skadad och för att återhämta sig tar han lektioner hos före detta balettdansösen Jenna. De klickar inte direkt, men ju mer tid de spenderar ihop, desto bättre går det. Inte bara med återhämtningen från Ryans skada, Men också Jennas återhämtning från sitt krossade hjärta. Men när det är dags för Ryan att återvända till isen måste han lämna Jenna bakom sig… En vacker film om att ge, ta och acceptera. Med Luke Macfarlane och Alexa PenaVega!

Vinterfilmer - Mountain Rescue Romance

Mountain Rescue Romance

Heathers (Ashley Newbrough) hjälp behövs desperat i Glacier National Park. Med sin teknik kan hon förutse när en lavin kommer. Men hon har problem med Mountain Rescues ledare, Chris (spelad av Stephen Huszar). Han litar hellre på sitt sunda förnuft än Heathers system. Kan de hjälpa varandra, trots sina olikheter?

Vinterfilmer - A Winter Getaway

A Winter Getaway

Joe är en helt vanlig kille som får en lyxresa med ett privatjet i present av sin rike vän. Med på resan är reseagenten Courtney. Men nu tror Courtney att Joe är rik… De kommer närmare varandra och får snart känslor. Men Joe har fortfarande inte avslöjat att han är en helt vanlig kille… Kan det sätta hennes känslor för honom på spel?

Vinterfilmer - SnowComing

SnowComing

Tänk om du träffade din kille från gymnasiet igen efter många år? När Samanthas pappa går i pension återvänder hon hem för att träffa honom. Men hon är inte den enda som är tillbaka; Hennes highschool sweetheart tillika berömd NFL-quarterback Jake är också hemma! De samarbetar för att få in pengar till välgörenhet och gamla känslor dyker upp på nytt. Denna romantiska vinterfilm med Trevor Donovan och Lindy Booth är ett absolut måste!

Vinterfilmer - Hearts of Winter

Hearts of Winter

Inredningsarkitekten Bethany anordnar en tävling där hon ger bort en komplett husmakeover. Av de många bidragen väljer hon Zoe, som berör henne med sin berättelse. Sedan Zoes mamma dog har hennes pappa Grant främst fokuserat på jobbet. Bethany gör sitt yttersta för att hjälpa Zoe och hennes pappa, men Grant är motvillig… Kan Bethany övertyga honom och förvandla deras hus till ett riktigt hem? Med Jill Wagner från Mystery 101 och Victor Webster från sommarfilmen Summer Villa!


Har du inget WithLove-abonnemang än? Prova de första 7 dagarna gratis!

Press ESC to close