Dessa 5 romantiska vinterfilmer håller dig varm i kylan

  • 3 februari 2022

Nu när det är kallt ute finns inget roligare än att åka skridskor eller pulka i snön. Eller? Det finns något roligare… Nämligen att se en vacker romantisk vinterfilm med en kopp te under en varm filt! Här är de 5 finaste och mest romantiska vinterfilmerna på WithLove.

Winter’s Dream

Är du galen i skidåkning? Då är detta filmen för dig! Kat brukade älska att åka skidor – hon var en berömd skidåkerska! Men när hon förlorade sin passion för sporten bestämde hon sig för att lägga skidorna på hyllan. En dag ber 16-åriga Anna Kat om hjälp med skidåkningen, och Kat återfinner sin förlorade passion! Och inte bara för skidorna. Annas pappa är dessutom väldigt intressant…

Love on Iceland

Producenten Chloe behöver en semester, och det finns bara en lösning: en resa till Island med sina bästa vänner! Men så dyker hennes snygga ex upp, utan att hon blivit förvarnad. Tillsammans med kompisgänget får de trots allt en underbar resa genom Island, och Chloe och Charlie kommer varandra nära. Kan Chloe lägga det förflutna bakom sig?

Moonlight in Vermont

En film full av snö! När Fiona blir dumpad bestämmer hon sig för att besöka familjens värdshus för att få komma bort lite. Men där möter hon sitt ex… Och hans nya flickvän! Precis vad man vill uppleva efter att man blivit dumpad… Fiona kommer illa kvickt på en plan för att vinna tillbaka sitt ex: hon låtsas att den snygga kocken Derek är hennes nya kille. Men hennes plan leder till något hon aldrig kunnat ana…

Finding Love in Big Sky Montana

Tänk om du var tvungen att be ditt snygga ex om hjälp… Paisley bestämmer sig för att ta över sin farfars ranch, men där finns mycket som måste fixas och lagas – en hel del renoveringar krävs, men Paisley har inte råd… Av en slump träffar hon sitt ex Josh, och gamla känslor kommer upp till ytan. Är tiden inne för Josh och Paisleys kärlek?

Frozen in Love

Ishockey i kombination med den snygga hunken Niall Matter? Det låter väl härligt? I Frozen in Love äger Mary en bokaffär, men hon har inte många kunder. Hon behöver helt enkelt hjälp! Hon kommer i kontakt med den arrogante ishockeyspelaren Adam, som har en riktigt dålig image. Med sitt kändisskap kan han locka kunder till bokaffären, och Mary kan hjälpa honom med hans dåliga image. Men allt går inte som på räls… TIlls de lär känna varandra bättre… Denna film kan du se från den 18 februari på WithLove!


Vill du ha ännu fler romantiska vinterfilmer? Se hela samlingen här.

Press ESC to close