5 filmtips inför Alla Hjärtans Dag-helgen

  • 11 februari 2022

Alla Hjärtans Dag är på ingång! Vad passar bättre än att drömma sig bort på Alla Hjärtans Dag med några romantiska filmer och en chokladkaka? Just det, inget. Därför har vi samlat 5 filmtips att drömma sig bort till under Alla Hjärtans Dag-helgen.

Love Exclusively

Love Exclusively
Allie jobbar för en tabloid, men hon har ett litet problem: hon har det svårt med att hitta nästa stora story. Hon bestämmer sig för att skriva om sina barndomsvänner Caleb och Carson, numera popstjärnor. Det florerar ett rykte om att de dejtar, men när Allie inser att detta inte stämmer försöker hon para ihop dem – allt för sin story! Men så får Allie själv känslor för Caleb… Hon måste göra det svåra valet: karriären eller kärleken?

Love, Take Two
Lily jobbar som producent, och är på väg tillbaka i sin hemstad för en ny realityserie med bröllopstema. Väl där upptäcker hon att hennes ex är med i ett av paren som ska gifta sig i programmet. Medan inspelningen pågår får hon sakta tillbaka sina känslor för sitt ex, Scott. Snart måste de båda göra ett val…

Valentine in the Vineyard
Frankie och Nate är numera båda professionella vinmakare och allting går som på räls, även privat. De har till och med förlovat sig! Goda nyheter, eller hur? Men när de ska berätta för sina familjer, visar det sig att de inte är det enda nyförlovade paret… Valentine in the Vineyard är del tre i trilogin. Vill du se de föregående två delarna först? Se del 1: Autumn in the Vineyard här och del 2: Summer in the Vineyard här!

Love by Chance

Love by Chance
Claire har ett eget bageri som håller henne väldigt upptagen. Hon är faktiskt så upptagen att hon inte ens har tid för romans. Claires mamma ogillar det faktum att hennes dotter fortfarande inte har en man, och bestämmer sig för att para ihop Claire med den stilige läkaren Erik! 😍😍 När Erik och Claire träffas är det kärlek vid första ögonkastet. Men vad ska Claire säga när hon får reda på att allt var planerat?

Valentine Ever After

Valentine Ever After – kan ses från 12 februari
Julia har blivit friad till av sin pojkvän, och bestämmer sig därefter för att åka iväg i en vecka med sin bästa vän Sydney – en sista gång på semester som ogift. Det som skulle bli en rolig resa slutar upp i Wyoming efter några klumpiga drag. Där möter hon den charmige cowboyen Ben, och han får henne att fråga sig: är storstadslivet verkligen det liv hon vill ha?


Glad Alla Hjärtans Dag!

Press ESC to close