Allt om skådespelerskan Cindy Busby

  • 18 mars 2022

Denna skådespelerska ser du i flera WithLove-filmer och hon är en av våra favoriter! Idag lyfter vi fram henne på vår blogg. Fortsätt läsa för att lära dig allt om Cindy Busby.

Alles over Cindy Busby - Romance on the Menu

Cindy Busby föddes den 18 mars 1983 i Montreal, Canada. Som barn älskade hon att uppträda inför publik och drömde sen tidig ålder om att bli skådespelerska. Hon fick sin första huvudroll 2005, då hon spelade Lisa i tv-serien Bethune. Efter det blev det snart ännu mer!

Heartland

Vi får lära känna Cindy Busby som Ashley Stanton i hitserien Heartland. Det varmed denna roll som hon blev känd. Ashley Stanton är en rik, arrogant mean girl som går i samma skola som Amy. Och det hjälper inte att de båda gillar Ty… Busy kan ses i Heartland-säsongerna 1 till 4 och hon återkommer även ett flertal gånger lite senare i serien.

Alles over Cindy Busby - Heartland Ashley Stanton

Busy Bee

Inte den enda serien där man kan se Cindy Busby. Hon har medverkat i en rad serier så som Supernatural, Vampire Diaries, Date my Dad and den populära When Calls the Heart.

På sistone har Cindy Busby mest setts på film. Hon har varit med i många av Hallmarks (jul)filmer. Du kan se henne i den underbara filmen Autumn Stables. I denna spelar hon rollen som Autumn, en tjej som går igenom tuffa tider – hennes man dör plötsligt och hon står ensam kvar med den mycket stora hästranchen de köpte tillsammans. Medan hon försöker sälja ranchen träffar hon snickaren Jake (spelad av Kevin McGarry). Han lovar att inte göra stora förändringar på gården och det gläder Autumn, ända tills hon får reda på att han faktiskt har helt andra planer!

Alles over Cindy Busby - Autumn Stables

Vi har redan noterat att Cindy Busby gillar att spela mot andra snygga skådisar. Även i filmen Unleashing Mr. Darcy kan hon ses ihop med en riktig WithLove-hunk: Ryan Peavey! Denna film är en modern tappning av Stolthet och Fördom. Frances Fisher är även med i denna film! En must-see!

Vill du ha mer av Cindy Busby? Kolla här för fler filmer!

Press ESC to close