Allt om skådespelerskan Cindy Busby

  • 18 mars 2022

Denna skådespelerska ser du i flera WithLove-filmer och hon är en av våra favoriter! Idag lyfter vi fram henne på vår blogg. Fortsätt läsa för att lära dig allt om Cindy Busby.

Alles over Cindy Busby - Romance on the Menu

Cindy Busby föddes den 18 mars 1983 i Montreal, Canada. Som barn älskade hon att uppträda inför publik och drömde sen tidig ålder om att bli skådespelerska. Hon fick sin första huvudroll 2005, då hon spelade Lisa i tv-serien Bethune. Efter det blev det snart ännu mer!

Heartland

Vi får lära känna Cindy Busby som Ashley Stanton i hitserien Heartland. Det varmed denna roll som hon blev känd. Ashley Stanton är en rik, arrogant mean girl som går i samma skola som Amy. Och det hjälper inte att de båda gillar Ty… Busy kan ses i Heartland-säsongerna 1 till 4 och hon återkommer även ett flertal gånger lite senare i serien.

Alles over Cindy Busby - Heartland Ashley Stanton

Busy Bee

Inte den enda serien där man kan se Cindy Busby. Hon har medverkat i en rad serier så som Supernatural, Vampire Diaries, Date my Dad and den populära When Calls the Heart.

På sistone har Cindy Busby mest setts på film. Hon har varit med i många av Hallmarks (jul)filmer.

Vi har redan noterat att Cindy Busby gillar att spela mot andra snygga skådisar. Även i filmen Unleashing Mr. Darcy kan hon ses ihop med en riktig WithLove-hunk: Ryan Peavey! Denna film är en modern tappning av Stolthet och Fördom. Frances Fisher är även med i denna film! En must-see!

Press ESC to close