Möt våra snygga cowboys

  • 16 maj 2022

På WithLove älskar vi ranchfilmer! Snygga cowboys och cowgirls, djur och fantastiska filmmiljöer. Vad mer kan man önska sig? Gör dig redo, så ska vi presentera våra snygga cowboys!

Christopher Russell

Christopher Russell • Yellowstone Romance

Vi älskar skådespelaren Christopher Russell! Hans senaste film Yellowstone Romance kan ses på WithLove från och med idag. Han spelar rollen som cowboyen Travis, som driver en ranch med sin far. När en grupp vänner från storstaden kommer till ranchen för en singelhelg, känner Travis inte alls för att underhålla dem. Men när han lär känna Olivia klickar det direkt. Kan han vänja henne vid ranchlivet?

Kevin McGarry

Kevin McGarry • Autumn Stables

Kevin McGarry är också en av våra favoritskådespelare. I den rörande filmen Autumn Stables spelar han den snygge snickaren Jake som hjälper änkan Autumn att sälja sin hästranch. Han lägger ett bud och lovar att göra få ändringar på gården. Eftersom Autumn gillar Jake och hans erbjudande, bestämmer hon sig för att sälja ranchen till honom. Men så får hon reda på att han har hållit något hemligt för henne…

Kul att veta: innan han var med i Autumn Stables kunde han inte rida alls! Som tur är kom färdigheten väl till pass i serien When Calls the Heart, där han spelar den snygga mountien Nathan.

Jonathan Stoddard

Jonathan Stoddard • Finding Love in Big Sky Montana

Jonathan Stoddard kan ses som Josh i den fina filmen Finding Love in Big Sky Montana. Efter många år kommer han i kontakt med sitt ex Paisley, spelad av Hedy Nasser. Hon är en riktig ranchtjej och har tagit över sin farfars gård. Tyvärr behöver den renoveras, och det har hon inte råd med. Josh gör allr för att få henne att ta emot hans hjälp, men kommer hon tillåta det?


Har du inget medlemskap på WithLove än? Prova de första 7 dagarna gratis!

Press ESC to close