Semesterfilmer för den ultimata sommarkänslan

  • 22 juni 2022

Sommaren är på ingång och det innebär semester och sommarfeeling! Hur kommer han i sommarstämning på bästa sätt? Jo, med semesterfilmer på WithLove! Nu kanske du tänker att om vädret är fint kommer jag inte sitta inne och titta på film… Men du kan även streama WithLove i din telefon eller surfplatta. Alltså kan du njuta av solen i trädgården, på stranden eller vid poolen medan du tittar på WithLove!

De soligaste semesterfilmerna

När man tänker på semesterfilmer så tänker man främst på en sak: sol! Vi vill få till den där ultimata sommarkäslan. När man ser en semesterfilm ska man vilja resa iväg redan nästa dag. Dröm dig bort till semestern med desa härliga filmer.

Semesterfilmer Loves last resort

Love’s Last Resort

Chloë har varit ihop med Eric i tio år och är mer än redo att gifta sig, men han friar inte och vägrar växa upp. Hon dumpar honom i hoppet om att han ska få sig en tankeställare, men träffar honom några månader senare på en resort när han är där för att gifta sig med nån annan. Chloeë anser att han begår ett stort misstag, och använder den snygge hotellägaren Hunter för att göra Eric svartsjuk.

Semesterfilmer Aloha With Love

Aloha With Love

Gemma är en stadsarkitekt som ärvt ett hus i Hawaii av sin faster. Hon vill sälja direkt, men huset måste först renoveras. Gemma reser till Hawaii och får reda på att hantverkaren Ben har fått uppdraget, och han är ingen mindre än Gemmas gamla flamma från gymnasiet! Nu måste de tillsammans renovera huset. Under tiden slår det gnistor på nytt…
 
Ben spelas av den på WithLove kända Trevor Donovan! Nyfiken på var du känner igen honom ifrån? Läs detta blogginlägg!

Love at the shore Semesterfilmer

Love at the Shore

Författaren Jenna är singelmamma och bestämmer sig för att ta en semester med barnen. Hon räknade dock inte med att ha en mycket irriterande granne. Lucas är en surfkille och bor i strandhuset intill. Jennas barn tycker genast om honom, till skillnad från henne själv som stört av hans tillbakalutade livsstil. Jenna har en bok som ska vara klar om några veckor och kan knappt koncentrera sig alls. Men så får hon lära känna en ny sida av Lucas och börjar se på honom annorlunda.

Hello Its Me

Hello, It’s Me

Ett par år efter sin mans död träffar Annie den charmige James. Men Annie kan inte tänka sig att bli kär igen. Det hjälper inte heller att hennes äldsta dotter är rädd att hennes pappa ska bli ersatt. Trots detta utvecklar Annie känslor för James. Hur länge kan hon förbise dem? Är det kanske dags att hon följer sitt hjärta?

Semesterfilmer Summer Villa

Summer Villa

Terry är en framgångsrik romanförfattare som tyvärr lider av skrivkramp. Hennes redaktör låter henne därför koppla av i sitt semesterhus. Men till Terrys fasa är hon inte den enda gästen där. Kocken Matthew, en av hennes misslyckade blinddejter, är också i huset! Kan Matthew och Terry lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan och ha en kul semester ihop? Kanske kan de även återupptäcka passionen och kärleken…

På WithLove finns många fler filmer som ger dig den ultimata sommarkänslan.


Har du inget WithLove-abonnemang än? Prova de första 7 dagarna gratis!

Press ESC to close