5 romantiska filmer att se på alla hjärtans dag 

  • 9 februari 2023

Det er snart på tide, kjærlighetens dag er rett rundt hjørnet. Dagen for å gi ekstra oppmerksomhet til den du elsker. En bukket med blomster, et vakkert kort eller en romantisk filmkveld. Med disse 5 filmtipsene kan du planlegge en fantastisk romantisk filmkveld. For hva kan være bedre enn å drømme seg bort under Valentinsdagen med en herlig romantisk film? Derfor er disse 5 romantiske filmtipsene å drømme seg bort med, nå som Valentinsdagen er rett rundt hjørnet.

Alla hjärtans dag-filmer

WithLove går självklart i kärlekens tecken året om, men på alla hjärtans dag blir det lite extra. Är du nyfiken på vilka romantiska filmtips vi har åt dig i februari? Läs vidare!

Love Locks

Love Locks

Lindsey Phillips bor med sin dotter Alexa i New York och driver en konsttidning. När dottern ska läsa en termin på konstskola i Paris åker de dit tillsammans, och medan Lindsey tänker över ett viktigt affärsbeslut träffar hon på sin gamla flamma. Kommer det att slå gnistor mellan dem på nytt?

My Valentine

My Valentine

Catherine är redo att ta plats i sin mammas Debras blomsterföretag, och börjar jobba precis innan alla hjärtans dag – den mest hektiska tiden på året. Hon vill gärna få upp försäljningssiffrorna, men när 600 pallar blommor beställts av misstag måste hon slå sig ihop med Jack och organisera en alla hjärtans dag-tävling. Detta medan Debra försöker gå med så mycket vinst som möjligt…

Blue Moon Ball

Grace Montauge jobbar som författare, och för att kunna skriva klart sista delen av sin trilogi återvänder hon till sin hemstad. Där träffar hon på sin första kärlek Sean igen, och han kan behöva hennes hjälp för att förhindra nedstängningen av en historisk balsal. Kommer de lyckas rädda den speciella Blue Moon Ball tillsammans?

Appetite for Love

Appetite for Love

Mina blir skickad till sin hemstad i Tennessee i jobbet, med uppdraget att övertala en restaurangägare att sälja sin verksamhet. Restaurangen har precis fått en ny ägare, och det visar sig vara ingen mindre än hennes barndomskärlek Clay. Ska gnistorna slå på nytt mellan dem?

Matching Hearts

Matching Hearts

Matchmakern Julia (Taylor Cole) vill hemskt gärna hitta en partner till den snygga Daniel (Ryan Paevey). Han är ny i stan och och har omnämnts i medier som “Herr Singel” – att få honom att använda Julias tjänster vore en fjäder i hatten för hennes företag. Daniel går motvilligt med på att paras ihop med någon, men medan Julia försöker hitta en intressant kvinna åt honom får han upp ögonen för ingen mindre än… Julia själv!

En kärleksfull alla hjärtans dag åt alla

Vi är alla överens om att alla hjärtans dag handlar om kärlek. Varesig du är i ett förhållande eller är singel förtjänar du lite extra kärlek på denna dag! Med våra 5 romantiska filmtips inför kärlekens dag, hoppas vi på WithLove att du känner det där lilla extra.


Vill du se de här filmerna på alla hjärtans dag, men saknar ett WithLove-abonnemang? Prova nu, de första 7 dagarna är gratis.

Press ESC to close