5 filmer du ser i mars på WithLove

  • 28 februari 2023

Kärlekens månad är förbi, men oroa dig inte – även i mars månad kommer ett härligt gäng romantiska filmer. Följande filmer får du bara inte missa på WithLove i mars!

Filmer i mars

I februari kunde vi njuta av bland andra Love Locks, My Valentine, Matching Hearts och många fler. Nyfiken på vilka filmer som släpps i mars? Läs vidare!

Key to Love

Samantha äger en bokaffär och får en förfrågan om att tömma ett bibliotek i en herrgård på landet. Tillsammans med sin kollega Brittany åker hon dit och påbörjar arbetet. När den snygge Josh tar sig in genom fönstret tror de att han är en inbrottstjuv, men det visar sig att han ärvt herrgården! När Samantha hittar en mystisk nyckel i en av böckerna försöker hon och Josh att tillsammans undersöka saken… Leder nyckeln dem till något särskilt?

Love to the Rescue

Sophia och Owen försöker övertala sina föräldrar att adoptera en hundvalp. Kate, Sophias mamma, och Eric, Owens pappa, går med på saken och bestämmer att familjerna ska ha delad vårdnad om hunden. SIngelmamman Kate konfronteras snart med sin rädsla för att bli kär på nytt. Kan hon övervinna sin rädsla och få upp ögonen för kärleken igen?

The Single’s Guidebook

Molly är en talangfull content creator som får ett överraskningsuppdrag. Klarar hon det får hon en chans till befordran. Men uppdraget kräver att hon samarbetar med Jackson, hennes totala motpol. Kommer kärleken stå ivägen för hennes “kan själv”-mentalitet?

Love on your Doorstep

Maisie är en tv-presentatör som får i uppdrag av sin chef att göra ett inslag om den lokala floristen Wren. Kan de skapa ett framgångsrikt program tillsammans?

Meet you in Scotland

Jen är en författare som skickas till Skottland för att ta emot ett pris å sin chefs vägnar. Väl där misstas Jen för den skotska poeten Liv Harvii, och hon spelar med för att få träffa sin favoritpoet James MacDuff. De kommer varandra nära, och snart måste Jen ta ett beslut: ska hon berätta sanningen och riskera att förlora sin drömman?


Har du inget WithLove-abonnemang men vill se de här nya filmerna? Starta ditt provabonnemang nu och titta gratis de 7 första dagarna.

Press ESC to close