Redaktionens favoriter: Mystery-serier

  • 23 mars 2023

WithLove är proppfullt med romantiska filmer, men vad tycker du om en spännande mystery-serie? Det hittar du också på WithLove! Mys ner dig i soffan under favoritfilten och se en spännande mystery-serie. Nyfiken på vilka mystery-serier vår redaktion föredrar? Läs vidare!

Våra rekommendationer

Mystery series Picture Perfect Mysteries

Picture Perfect Mysteries – Ivys favorit 

Vet du vad jag älskar med den här serien? Att den innehåller ett powercouple: Carlos PenaVega och Alexa PenaVega. De spelar Sam och Allie i Picture Perfect Mysteries och har personkemi, minst sagt. Detta är inget sammanträffande, för Carlos och Alexa är gifta i verkligheten och har tre barn! I denna serie spelar Alexa fotografen Allie och Carlos den snygga kommissarien Sam Acosta. När Allie blir indragen i ett mordfall är det Sam som leder utredningen. Snart visar det sig att de två har mer att lära av varandra än de först trodde. En serie full av spänning, romantik och mysterier! 

Garage Sale Mysteries – Lindas favoritt

Garage Sale Mysteries är verkligen min favorit! Huvudkaraktären Jennifer Shannon har ett öga för detaljer då hon jobbar som antikhandlare. När flertalet inbrott sker i staden och till och med ett mord begås, måste Jennifer använda sin talang till att hitta förövaren, innan det är för sent… Jag tycker att Garage Sale Mysteries är en otrolig serie, delvis tack vare skådisen Lori Loughlin som spelar rollen som Jennifer. (Hon kan även ses i serien When Calls the Heart!). Och denna serie har hela 16 avsnitt – perfekt för en bingewatch

Ruby Herring Mysteries – Sayennes favorit 

Ruby Herring Mysteries är riktigt spännande! Inte bara tack vare de mystiska händelserna, men också kemin mellan Ruby och kommissarie Jake. Ruby är kriminalreporter och har en talang för att lösa brott – speciellt mord. Detta irriterar Jake, som ofta tvingas samarbeta med Ruby för att lyckas lösa fallen. Jag tycker att Ruby Herring Mysteries är fantastisk, delvis tack vare Taylor Cole. Jag tycker att hon är en toppenskådis och hon går att återfinna i flera andra filmer på WithLove, t.ex. Appetite for Love, Falling for You och många fler!

Spannende mysteries op WithLove - Mystery 101

Mystery 101 – Nikkis favoritt

En serie om brott, mysterier och självklart: romantik! Amy är professor på ett universitet där hon ger kursen Mystery 101, och detta får mig att påminnas om min egna skoltid. Hon undervisar i kriminallitteratur, och när en av hennes elevers partner mystiskt försvinner bestämmer hon sig för att hjälpa polisen. Den nya poliskommissarien Travis Burke tycker dock inte att det är en toppenidé, precis. Amy ger sig själv ut på jakt efter den försvunna personen, och använder sina kunskaper i krimlitteratur för att lösa fallet. Jag älskar verkligen dynamiken mellan Amy och Travis och serien är riktigt spännande! 

Chronicle Mysteries – Edies favorit

Chronicle Mysteries är min go to-mysterieserie: Alex har en egen true crime-podcast. Jag lyssnar själv ofta på true crime, så jag känner igen mig i formatet. Jag skulle gärna lyssna på Alex podcast någon gång, då jag är nyfiken på hur den låter. Serien kretsar kring Alex, och tillsammans med journalisten Drew dyker hon ner i alla möjliga mysterier för att hitta sanningen! Serien rekommenderas varmt, bl.a. på grund av den snygga skådisen Benjamin Ayres! 


Har du inget WithLove-abonnemang än men vill se de här spännande serierna? Starta ditt gratis provabonnemang och titta gratis de 7 första dagarna.

Vill du se fler mysterier? Här kan du se vilka spännande mystery-serier du ser på WithLove. 
 

Press ESC to close