Mystery fans opgelet: kijk nu Garage Sale Mysteries

  • 10 maart 2022

Ben jij ook zo’n fan van Aurora Teagarden Mysteries? Sinds kort staat er een nieuwe spannende serie op WithLove: Garage Sale Mysteries! En net zoals Aurora Teagarden, bestaat deze filmserie uit maar liefst 15 afleveringen, dus er staan weer lekker veel mysteries voor je klaar om opgelost te worden. Probeer samen met Jennifer de daders te vinden en geniet elke woensdag van een nieuwe aflevering!

Over Garage Sale Mystery

Oog voor detail nodig? Dan ben je bij Jennifer Shannon op het goede adres! Vooral als het op garageverkopen aankomt. Of het nou gaat om iets antieks voor in haar winkel, een nieuw spel voor haar zoon of een nieuw meubelstuk voor haar handige man om op te knappen, voor Jennifer is het geen probleem. Ze is zelfs zo goed dat ze haar carrière ervan gemaakt heeft. Maar wanneer er veel wordt ingebroken in de stad en er zelfs een moord wordt gepleegd, moet Jennifer haar oog voor detail gebruiken om de daders zien te vinden, voor het te laat is!

Steeds wanneer ze dichter bij de waarheid komt, leert Jennifer dat het oplossen van misdaden veel gevaarlijker kan zijn dan de garageverkopen. Kan ze het “Garage Sale Mysterie” ontrafelen voor het te laat is, of zal haar onderzoek problemen veroorzaken die zelfs Jennifer niet kan oplossen?

Lori Loughlin

De hoofdrol wordt gespeeld door Lori Loughlin. Het kan zijn dat ze je bekend voorkomt, ze heeft namelijk jarenlang gespeeld in Full House als Rebecca Donaldson-Katsopolis. Ze zit dus al een tijdje in dit wereldje. Zo begon ze al op elfjarige leeftijd met modellenwerk en kreeg ze op haar zestiende haar eerste rol. Maar op WithLove is het een nieuw gezicht. In Garage Sale Mysteries speelt ze dus de rol van Jennifer.

Ben jij benieuwd naar deze serie? De eerste drie afleveringen zijn nu te zien op WithLove. Je kan elke woensdag genieten van een nieuwe spannende aflevering!

Zin in nog meer mysteries? Ook leuke mysterie filmseries om te kijken zijn de Picture Perfect Mysteries en de Ruby Herring Mysteries


Heb je nog geen WithLove abonnement? Start nu jouw gratis proefperiode!

Press ESC to close