Spennende mysterier på WithLove

  • 9 mars 2022

WithLove er spekket med vakre romantiske filmer, men visste du at du også kan se spennende mystery filmer hos oss? Mystery film seriene handler om savnede personer, ran og til og med drap. Hva skjedde egentlig og hvem er gjerningsmannen? Dette er spørsmål detektivene prøver å finne svaret på, men de klarer ikke dette på egen hånd. Les videre for å finne ut hvilke mysterier som venter på deg!

Spannende mysteries op WithLove - Mystery 101

Mystery 101

Amy Winslow underviser i engelsk litteratur ved universitetet og spesialiserer seg på krim. Så blir plutselig mennesker borte i den lille byen Garrison og da en av elevene hennes forsvinner, er Amy fast bestemt på å finne ut hva som har skjedd. Hun liker ikke den cocky (og pene…) Travis Burke som nylig ble med i politiets etterforskningsteam. Og han på sin side har det vanskelig med at Amy er så involvert i etterforskningen. Kunnskapen hennes viser seg likevel å være nyttig, og det viser seg at de utgjør et flott team sammen. Og kanskje enda mer enn det.

Spannende mysteries op WithLove - Picture Perfect Mysteries

Picture Perfect Mysteries

The Picture Perfect Mysteries handler om fotografen Allie og detektiv Sam Acosta. De møtes når Allie jobber i et bryllup og brudgommen blir skutt! Sam leder etterforskningen og trenger Allies hjelp som vitne. Men hun starter selv sin egen etterforskning for å finne ut hvem som kan ha gjort det. Og hvorfor er hun alltid på feil sted til feil tid? Eller er Allie alltid på rett sted til rett tid? Uansett vil de trenge hverandres hjelp.

Visste du at hovedpersonene Allie og Sam i det virkelige liv er et par, er gift og har tre barn? Du kan lese alt om skuespillerne Alexa og Carlos PenaVega i denne bloggen!

Spannende mysteries op WithLove - Ruby Herring Mysteries

Ruby Herring Mysteries

Reporteren Ruby Herring jobber i et nyhetsbyrå og har en spesiell evne til å løse forbrytelser. Og den evenen ligger i famillien; hennes far John Herring er en kjent krimreporter. Den sjarmerende detektiven Jake Killian er ikke alltid begeistret over nysgjerrigheten hennes, og foretrekker å håndtere sakene som kommer hans vei på egen hånd. Men Jake skjønner fort at han virkelig kan bruke Rubys hjelp. Og  samarbeidet viser seg å gå ganske greit. Faktisk kommer de nærmere hverandre og et vennskap utvikles. Vil de også finne kjærligheten sammen?

Gourmet-detektivmysterier

I Gourmet Detective Mysteries må to helt forskjellige personligheter lære seg å jobbe sammen. Maggie er en hardtarbeidende detektiv som etterforsker et mystisk dødsfall på en restaurant. Henry er også kjent som gourmetdetektiven; han er kokk og elsker å løse forbrytelser. Og siden han vet alt om San Franciscos kulinariske scene, vil hans hjelp med denne saken komme godt med. Men Maggie gjør det ikke lett for Henry…

Fixer Upper Mysteries

Journalisten Mac Sullivan kjøper et herskapshus, men huset trenger sårt en oppussing. Han ansetter Shannon Hughes, en ekspert på renovering. Når Shannon starter med jobben, gjør hun en sjokkerende oppdagelse; hun finner en venn av faren død i huset. Politiet sier det var en ulykke, men Shannon er fast bestemt på å finne ut nøyaktig hva som skjedde. Og hun kunne bruke Macs hjelp med det! Morsomt å vite: Shannon spilles av sangeren Jewel.


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Prøv nå gratis.

Press ESC to close