Seertips til når du er ferdig med When Calls the Heart

  • 16 oktober 2023

Hva skal du se når du er ferdig med When Calls the Heart? Etter 10 fantastiske sesonger full av oppturer og nedturer for innbyggerne i Hope Valley, føles det nå litt tomt. Hva skal du se se på nå? Heldigvis har vi i WithLove ikke mindre enn 17 tips til deg når du har sett When Calls the Heart til ende.

Serier du kan binge til

Ikke vær redd! På WithLove har vi mange flere serier som venter på deg. Begynn for eksempel med When Hope Calls, spin-off-serien til When Calls the Heart. Her får du også se noen av favorittkarakterene dine, som Nathan, Rosemary og Lee. Har du lyst på timevis med gode serier? Da kan du se Heartland, en fantastisk serie om Amy og hesteranchen hennes. Trenger du noe mer spennende? Da er Garage Sale Mysteries noe for deg. Følg med når detektiven Jennifer (spilt av Lori Loughlin, som du sikkert kjenner igjen som Abigail) løser ulike gåter og mysterier. Har du lyst til å drømme deg bort med mange bryllup og veldig kjekke mannfolk? Da kan du kose deg med The Wedding March med Jack Wagner.

Filmer med Kevin McGarry

Er du også fan av Nathan? Sjekk ut andre filmer på WithLove med Kevin McGarry i hovedrollen. Som Feeling Butterflies, som også har Kayla Wallace i hovedrollen, som du også vil kjenne igjen fra When Calls the Heart. Kos deg også med Love at First Bark, en film med veldig mange hunder!

Filmer med Erin Krakow

Er Elizabeth virkelig favoritten din? Da kan du kose deg med disse filmene på WithLove med Erin Krakow i hovedrollen. Har tenker du tilbake til sommeren? Da kan du se A Summer Romance. Venter du med lengsel på julen? Da kan du glede deg over Engaging Father Christmas.

Filmer med Chris McNally

Lucas-fans, se her: WithLove har også filmer med Chris McNally i hovedrollen. Her kan du glede deg over kjærligheten fra valper i filmen A Tail of Love eller nyte en herlig sommerromanse i Sailing into Love.

Filmer med Kavan Smith

Du kan se Kavan Smith i den herlige filmen Love on the Menu og den flotte filmen Hello it’s Me.

Filmer med atmosfæren fra When Calls the Heart

Vil du bare fortsette å nyte den herlige feelgood-følelsen? Da har vi her et knippe flere filmtips til deg med samme fine stemning som When Calls the Heart. Det er som om du aldri har forlatt Hope Valley.


Har du lyst til å se When Calls the Heart og alle disse andre herlige filmene og seriene, men ikke har et WithLove-abonnement ennå? Start ditt gratis prøveabonnement nå og prøv WithLove gratis i 7 dager.

Press ESC to close